Зачинено ЦУСБУ | Державне Бюро Розслідувань | №19092025 | ККУ 38 | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
Номер:Дата та час реєстрації:Статус:Правова кваліфікація кримінального правопорушення:Орган Досудового Розслідування:Головний Слідчий:Прокурор:
№1909202519.09.2025, о 10:38У провадженніст. 38 ККУДержавне Бюро Розслідувань у складі Центрального Упраління Служби Безпеки України м.КиївБодя Духов-

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 19/09/2025.
Головний слідчий: Бодя Духов.
Слідча група: Бодя Духов.

ОПИС ПОДІЙ ТА КВАЛІФІКАЦІЯ ЗЛОЧИНИ:

Старший сержант Центрального управління Служби Безпеки(далі - ЦУСБ) Бодя Духов,під час несення служби, що мало місце 19 вересня, перебуваючи на спеціальному завданні, що полягає у виявленні незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів, пристроїв, наркотичних речовин та прекурсорів на території Східної України здійснював перевірку Центрального Ринку м.Києва о 09:59 я перебуваючи під прикриттям підійшов до прилавку №14 де виявив предмет на продажі ззовні схожий на вогнепальну зброю, що коштував 45.000 грн за 1-ну одиницю та придбав його. Поруч з наметом було вигравіювано Ім'я та Прізвище продавця - Юля Вейн та ідентифікаційний номер 2616.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Юля Вейн.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Ідентифікаційний номер громадянки - 2616.

ДОКАЗИ

Запис з боді-камери агента.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

У процесі.
Ст.Сержант - Бодя Духов

Підпис:
image.png

Ярослав Шадоу

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
62
Реакції
52
Бали
23

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

20/09/2025.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Заступник ДБР - Ярослав Романович, отримавши вилучені матеріали.

ВСТАНОВИВ
20 вересня 2025 року, у 19:40 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №19092025. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ярослав Романович.
Результати експертизи: встановлено що це зброя, а саме - м4

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Заступник ДБР - Ім'я Прізвище
Подпись:
Подпись 03 укр гта.png

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ.
20/09/2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Старший слідчий - Бодя Духов, доповідаю про те, що: Старший сержант Центрального управління Служби Безпеки(далі - ЦУСБ) Бодя Духов,під час несення служби, що мало місце 19 вересня, перебуваючи на спеціальному завданні, що полягає у виявленні незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів, пристроїв, наркотичних речовин та прекурсорів на території Східної України здійснював перевірку Центрального Ринку м.Києва о 09:59 я перебуваючи під прикриттям підійшов до прилавку №14 де виявив предмет на продажі ззовні схожий на вогнепальну зброю, що коштував 45.000 грн за 1-ну одиницю та придбав його. Поруч з наметом було вигравіювано Ім'я та Прізвище продавця - Юля Вейн та ідентифікаційний номер 2616.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофиксация
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 38 ККУ.

Старший слідчий - Бодя Духов
Підпис:
image.png

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
ДБР.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
20/09/2025.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Директор ДБР Тимофій Авенчук, розглянувши повідомлення про злочин №19092025, що надійшов від Ст.Слідчого ДБР Боді Духова та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий - Бодя Духов, доповідає про те, що: Старший сержант Центрального управління Служби Безпеки(далі - ЦУСБ) Бодя Духов,під час несення служби, що мало місце 19 вересня, перебуваючи на спеціальному завданні, що полягає у виявленні незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів, пристроїв, наркотичних речовин та прекурсорів на території Східної України здійснював перевірку Центрального Ринку м.Києва о 09:59 я перебуваючи під прикриттям підійшов до прилавку №14 де виявив предмет на продажі ззовні схожий на вогнепальну зброю, що коштував 45.000 грн за 1-ну одиницю та придбав його. Поруч з наметом було вигравіювано Ім'я та Прізвище продавця - Юля Вейн та ідентифікаційний номер 2616.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 38 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 38 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Директор ДБР - Тимофій Авенчук
Підпис:
Підпис Тимофій Авенчук.png

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
Центральне Управління Служби Безпеки України
Державне Бюро Розслідувань

Повістка про виклик для проведення процесуальних слідчих дій, а саме допит підозрюваного - Юля Вейн
Додаток - повістка

Мл. Лейтенант Центрального Управління Служби Безпеки України,
Ст. Слідчий Державного Бюро Розслідувань - Бодя Духов Духов

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
Центральне Управління Служби Безпеки України
Державне Бюро Розслідувань
20.09.2025.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Мл. Лейтенант ЦУСБУ м.Києва - Бодя Духов , 20 вересня 2025 року, запросив свідка у справі №19092025 на допит.

Юля Вейн - Не прийшов на допит.

Мл. Лейтенант Центрального Управління Служби Безпеки України,
Ст. Слідчий Державного Бюро Розслідувань - Бодя Духов Духов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі