- Реєстрування
- 31 Січ 2024
- Дописи
- 383
- Реакції
- 528
- Бали
- 153
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ЗАЧИНЕНО.
Дата відкриття: 08.07.2026.
Головний слідчий: Андрій Кудлаєнко.
Слідча група: Тимофій Авенчук, Артемій Батурінець.
ОПИС
08.07.2026 о 00:06, Я Генерал Національної Поліції України (-далі НПУ) Андрій Кудлаєнко, затримав працівника НПУ Артемія Батурінця за порушення статті 12 пункту 5.16 розділу 4 Кодексу України про адміністративні Правопорушення. Під час затримання я зайшов в Центральне Управління НПУ для зручнішого проведення бесіди з працівником, коли я зайшов на закриту територію відділку НПУ, невідомий громадянин у формі СБУ проник на територію НПУ та почав заважати проводити затримання, після того як я відпустив свого працівника, ми розпочали надавати попередження невідомому громадянину щоб він покинув територію відділка НПУ. Громадянин не покидав територію, після чого його було затримано. Провівши затримання громадянина ми дізнались наступну інформацію від нього:
1. Данний громадянин являється працівником СБУ, Жетон - [ЦО СБУ/НАБУ Міста Київа "5596" Позивний "Швидкохід".]
2. Працівник СБУ зайшов на територію НПУ через цікавість. Тобто йому було цікаво, що трапилось.
Під час затримання керівництво СБУ не вийшло на зв'язок. Надалі працівника було відпущено.
Додаткова інформація:
1. Згідно статті 5 пункту 3 Закону про "Закриті та режимні об'єкти", територія на яку проник працівник СБУ являється закритою
Примітка: Закритою територією є службова територія з обмеженим доступом осіб. Будь-яке незаконне проникнення на закриту територію несе за собою відповідальність.
2. Статті за якими громадянин підозрюється у скоєнні злочину: стаття 48, стаття 50, стаття 52 частина 1 Кримінального Кодексу України.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Алмазов Іван.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Жетон співробітника СБУ - [ЦО СБУ/НАБУ Міста Київа "5596" Позивний "Швидкохід"].
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Жетон співробітника СБУ - [ЦО СБУ/НАБУ Міста Київа "5596" Позивний "Швидкохід"].
ДОКАЗИ
Доказ №0001(тайм коди під відео)
Фотографія працівника СБУ
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Розслідування завершено. Суд постановив:
Визнати, Івана Алмазова, винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 48, статтею 50, статтею 52 ч.1 та призначити покарання у вигляді позбавлення волі на срок 8 років, усунити з посади даного громадянина, а також занести даного громадянина Загального чорного списку на термін 15 днів.
Генерал Національної Поліції України - Андрій Кудлаєнко
Підпис:
Підпис:
Останнє редагування: