Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
В очікуванніЦУ СБУ | Державне Бюро Розслідувань | №05082026 | ч.1, ст.27, ч.1, ст.28, ч.1, ст.40, ч.1,2, ст.42, ч.1, ст.44 | Open
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
06/08/2026.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваногоя
Я, Голова ЦУ СБУ у м.Києві - Тимофій Авенчук, 06 серпня 2026 року, допитав підозрюваного у справі №05082026.
Ім'я та прізвище допитуваного: Олежа Фокс
Дата народження: 25.02.2000
Місце проживання: Київ
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: Школа №39
Контактний номер: +380989607701
Під час допиту вдалося встановити наступне: Особу змусили приймати участь у цій події, їй видали зброю і наказали її видавати. Перебуває в "Vortex" 5 днів, поки не знає майже нікого з цього угрупування. Олежі Фокс погрожували якщо він не доєднається до даного угрупування
(a) Відеоматеріал №1: video
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
06/08/2026.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного
Я, Голова ЦУ СБУ у м.Києві - Тимофій Авенчук, 06 серпня 2026 року, допитав підозрюваного у справі №05082026.
Ім'я та прізвище допитуваного: Макс Рейнор
Дата народження: 26.04.2001
Місце проживання: Київ
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: Інститут
Контактний номер: +380993884654
Під час допиту вдалося встановити наступне: Особа перебуває в угрупуванні близько 6 днів. А особа яка видавали зброю - Денис Шашкін, який є підозрюваним у даній справі.
(a) Відеоматеріал №1: video
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
06/08/2026.
ПОСТАНОВА про арешт підозрюваного та взяття під варту
Я, Голова ЦУ СБУ у м.Києві - Тимофій Авенчук, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 06 серпня 2026 року, фігуранта кримінальної справи - Макс Рейнор було заарештовано та взято під варту.
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
07/08/2026.
Я, Голова ЦУ СБУ у м.Києві - Тимофій Авенчук, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 07 серпня 2026 року, фігуранта кримінальної справи - Гліб Вейв було заарештовано та взято під варту.
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
09/08/2026.
Я, Перший заступник директора ДБР - Артемій Батуірнець, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 08 місяця 2026 року, фігуранта кримінальної справи - Дениса Шашікіна було заарештовано та взято під варту.
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
10/08/2026.
ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваного та взяття під варту
Я, Керівник ГСУ, Полковник ЦУ НПУ - Георгій Морріс , доповідаю про затримання громадянина Східної України. 08 місяця 2026 року, фігуранта кримінальної справи - Алекс Хантер було заарештовано та взято під варту.
про направлення кримінального провадження до суду
Я, прокурор Ерік Мосісса, розглянувши матеріали кримінального провадження №05082026,
ВСТАНОВИВ:
Під час перевірки матеріалів кримінального провадження №05082026 встановлено, що досудове розслідування проведено у повному обсязі. Усі необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії виконані, обставини кримінального правопорушення всебічно, повно та об'єктивно досліджені.
Зібрані у кримінальному провадженні докази є достатніми для підтримання обвинувачення в суді. Підстав для закриття кримінального провадження або повернення його на додаткове розслідування не встановлено. Порушень вимог кримінального процесуального законодавства, які б перешкоджали судовому розгляду, не виявлено.
ПОСТАНОВИВ:
Визнати досудове розслідування у кримінальному провадженні №05082026 завершеним.
Направити матеріали кримінального провадження №05082026 до суду для розгляду по суті.
Передати обвинувальні матеріали до відповідного судового органу в установленому законодавством порядку.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.