Ваш нік: Ніколь Зернова
Нік адміністратора: Вся адміністрація
Відгук про адміністратора: за півтора року гри багато що було, але такої некомпетентності адміністраторів ще не бачила, це жесть. Чого тільки вартий розгляд скарг, які навіть не переглядають, а просто дають відразу покарання. Ще й ці жб розглядають половину життя, повний хаос. Про зловживання правами адміністратора (адмін-панель) окрема історія) ДУЖЕ неприємно бачити, коли адміни тепаються туди-сюди щоб виконати якісь квести, а ти як хз шо витрачаєш на те велику кількість часу(проблема ще зі старої карти, але зараз активно спостерігаю такі муви від адмінів на регулярній основі

). Це не говорячи ще про блат, який дуже добре видно(але особисто я в це не вникаю, проте сам факт є).
Також коли кличеш адміна через репорт на серйозне щось - часто прилітають через 5-15+ хвилин або надають відповідь по типу: "якщо є докази - на форум". ._. Бувають звісно виключення, коли адміністрація оперативно реагує, але особисто у мене ось це рідкість.
Реально не можу впетрати, коли якість роботи адміністрації впала настільки низько. Є багато ще що сказати, але мені лінь далі розписувати.
Даний відгук сформований з мого власного досвіду та спостережень, які чомусь стали переважно негативними останній місяць(мб через наплив нових адміністраторів, часто некомпетентних та зміну складу адміністрації, оскільки багато досвідчених адміністраторів, які якісно та добре виконували свою роботу, залишили свої посади). Тому, відповідно, у кожного своя думка і це ок.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 1/10, не 0, бо мб залишились ще норм адміністратори, які якісно виконують свою роботу, тому цей бал присвячую їм
Ваші побажання: