Ваш нік: Віктор Зерновий
Нік адміністратора: Владосік Шелбі
Відгук про адміністратора: вже раз така жара пішла, то і я відпишу.
Не дивлячись на усі жб, які були на цього гравця за весь цей час - він все ж став ігровим помічником. Можу тільки уявити, наскільки треба бути "кваліфікованою" у своїй справі людиною, щоб змусити закрити Керівнику Ігрових Помічників/ГА/ЗГА очі на пункти відмови заявок на ігрового помічника.
Попри все - ця посада, змусила вплинути на його поведінку, то ж, великий плюс всього цього те, що він нарешті заспокоївся та нікого не оскає (до першого нетримання своїх негативних емоцій або зняття з посади). На цьому плюси, на мою думку, закінчуються.
Мінусів перелічувати не буду. Кожен десь не так роздивляється вірно ситуацію, принципово/через власну неприязнь/невірно видає мут або просто набиває собі статистику закритих покарань - це шлях кожного ігрового помічника на сервері.
Сподіваюсь, що ми, є свідками реінкарнації з психічно-нестійкої людини, у нормальну та адекватну людину.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 4/10
Ваші побажання: адекватності та стресостійкості на посаді. Welcome to truly UKRAINE GTA experience.
p.s. побачив комент з цитатою: "Самий чесний адміністратор" - цікаво, в чому проявилася ця чесність. Якось недостатньо фактів, тої самої, плідної роботи, яку я бачив в інших ігрових помічниках, які більше заслуговували того самого підвищення, ще за довго тих часів, як цей ігровий помічник - встав на посаду. Старайся більше, Шелбі. Я хочу побачити, як ти будеш розглядати скарги гравців на форумі.