Важливо Центральна Україна | Оцінка роботи лідерів

Руслан Бердега

Центральна Україна| 01
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
108
Реакції
16
Бали
23
Ваш нік:Руслан Бердега
Нік лідера: Денис Медвідь
Відгук про лідера. генерал ЗСУ - це важлива фігура, яка забезпечує безпеку та стабільність в країні. Він має надзвичайну відповідальність за захист національної території та наших громадян від зовнішніх загроз. Це вимагає від нього не тільки великих знань військової науки, але й сильного характеру, лідерських якостей та здатності приймати швидкі та ефективні рішення в найскладніших ситуаціях.

Я високо ціную працю генерала ЗСУ, який не побоююється ставити своє життя на кон, щоб захистити нашу країну та наші інтереси. Його внесок в безпеку та мир нашого суспільства є невимірним, і я глибоко поважаю їх за його службу та відданість.
Оцінка за 10 бальною шкалою:10
Ваші побажання: Щоб був здоровий та перемоги)

Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
50
Реакції
26
Бали
21
Ваш нік:Палійчук Віктор
Нік лідера:Денис Медвідь
Відгук про лідера:Наш генерал Денис Медвідь дуже щирий до своїх бійців,полковників і так дальше.Він дуже добрий старається не злитись на своїх бійців.Я дуже радий що він на цій посаді тому що я перший раз бачу такого доброго генерала який добре відноситься до всіх підрозділів,до всіх бійців та полковників.Пан Медвідь на цій посаді дуже важко справляється на цій посаді (на мою думку).Якщо пан Медвідь піде з своєї посади,мені здається що майже весь керівничниц склад піде за ним!!
Оцінка за 10 бальною шкалою:10/10
Ваші побажання:Я бажаю нашому генералі простояти на цій посаді дуже довго,так як він гарно справляється з цим.Хочу йому ще побажати міцного здоров‘ячка?,щастя,успіхів в роботі і всього йому найкращого!!!

Юля Пантера

Трансуха в 3 поколении
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
142
Реакції
92
Бали
88
Мотвей Пантера
Денис Медвідь
Насправді перший час я не дуже сприймав нашого генерала але роки йдуть і я зрозумів що наш генерал просто охренений челик ось скажіть ваш генерал проводить вам МП на тиждень по 4-5 разів ну за догану можуть і в хвіст і в гриву ну то таке Насправді Дениска охринений челик і поговорити (в неформальній обстановці) Можна і поугарать. Ну а його особисті якості Досить пунктуальні чоловік також суровий як лідер норм мені подобається всім кому не подобається мені все одно ну ви зрозуміли я просто можу росписувати далі але ми всі розуміємо що Дениска найкращий лідер.

Юля Пантера

Трансуха в 3 поколении
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
142
Реакції
92
Бали
88
Мотвей Пантера
Денис Медвідь
Насправді перший час я не дуже сприймав нашого генерала але роки йдуть і я зрозумів що наш генерал просто охренений челик ось скажіть ваш генерал проводить вам МП на тиждень по 4-5 разів ну за догану можуть і в хвіст і в гриву ну то таке Насправді Дениска охринений челик і поговорити (в неформальній обстановці) Можна і поугарать. Ну а його особисті якості Досить пунктуальні чоловік також суровий як лідер норм мені подобається всім кому не подобається мені все одно ну ви зрозуміли я просто можу росписувати далі але ми всі розуміємо що Дениска найкращий лідер.
Да забув 10/10 ну там просто немає 100 ну добре
А що побажати лідині хм матерільних благ ну Кохання ну хз )

Іван Бабич

Просто Бабич
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
311
Реакції
220
Бали
103
Ваш нік: Лісіченко Іван
Відгук про лідера: Людина з великої букви! Денис Медвідь дуже гарна людина, яка може допомогти в всяких ситуаціях або випадках. Він також може придумати різні івенти від Мрії до інших, взагалі він винахідливий. Також Медвідь робить РП Школи, щоб допомогти бійцям ЗСУ підняти їх рівень РП або їх підтримувати, щоб не забували. Він може придумати різні РП ситуації на ВЧ, наприклад: Заїхала замінована вантажівка на ВЧ, і тому ми були в спец одязі щоб взяти в коло вантажівку і тримати над ним приціл (короче взяли периметр під охорону), а ССО виїхала туди и почали опитувати людину та розмінувати вантажівку, все було проведено успішно! Так що, Денис Медвідь заслуговує від мене респект ?
Оцінка за 10 бальною шкалою: 100/10
Ваші побажання: Денис, ти людина з свіжими ідеями, продовжуй в такому темпі. Бери другий срок, ми будемо раді тебе бачити в лідерах ЗСУ. p.s від Ст. Інструктора НК Іван Лісіченко

Андрій Сахаров ꑭ

Центурія 100| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
1,092
Реакції
525
Бали
198
Ваш нік:Андрій Сахаров
Відгук про лідера: Просто Красавчик, завжди відповідальний, відданий своїй посаді і не тільки. Робить все найкраще для своїх бійців для полковників і слідкуюцих а також виручить у любий момент і завжди допоможить.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10 ?

Ваші побажання: Добитися своїх мрій!)

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
1. Кирило Кондратюк
2. Владислав Кулініч
3. Гарний мер міста. Подобається з ним співпрацювати. Дякую йому за допомогу у важливих справах.
4. 10/10

5. Продовження співпраці і покращення нашої роботи в місті Дніпро.?

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
445
Реакції
566
Бали
113
Ваш нік: Андрій Бенов
Відгук про лідера: Найкращий лідер, добрий, своїх ніколи не кине.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10/10
Ваші побажання: Залишайся таким який є!

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
445
Реакції
566
Бали
113
Ваш нік: Андрій Бенов
Нік лідера: Олександр Набанов
Відгук про лідера: Топовий лідер, та дуже добрий.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10/10
Ваші побажання: Залишайся таким який є!

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
Ваш нік: Микола Шевчук.
Нік лідера: Олександр Набанов.
Відгук про лідера: Не компетентний лідер, бачу багато порушень з його боку.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 0/10.
Ваші побажання: Не бажаю щоб данний лідер залишався на посаді.

Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
19
Реакції
5
Бали
6
Ваш нік: Том Батон
Нік лідера: Олександр набанов
Оцінка за 10 бальною шкалою: 0/10
Ваші побажання: Зніміть цього лідера з посади.

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Ваш нік: Данило Сова .
Відгук про лідера: Справедливий добрий коли в колективі якась сварка все вирішує .
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10/10.
Ваші побажання: Бажаю залишитися на пасаді довго

Останнє редагування:
Реєстрування
21 Жов 2022
Дописи
19
Реакції
14
Бали
8
Ваш нік: Матвій Робивов.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 0/10.
Ваші побажання: Не бажаю щоб данний лідер залишався на посаді.

Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
6
Реакції
10
Бали
6
Ваш нік: Деві Кензо
Нік лідера: Олександр Педан
Відгук про лідера: Дуже класний лідер дружелюбний активний проводить багато різних мп для всього складу в міру строгий добре слідкує за фракцією в цілому дуже класна людина думаю самий активний зі всіх лідерів держ. структур.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10/10000000000000000000000000000000
Ваші побажання: Всього йому найкращого.

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Ваш нік: Данило Сова
Нік лідера: Микита Степанюк
Відгук про лідера: Дуже добрий справедливий добре пояснює активний при цьому лідеру фракція буде краще!!
Оцінка за 10 бальною шкалою:
100/10
Побажання: бути довго на цій пасаді

Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
13
Реакції
25
Бали
23
Іван Неверіваня
Микита Стернюк
Він найкращий лідер (не рахуюч Настю) Робить роботу на всі 100 і склад його поважає
10/10
Побажаю тобі залишитися на 3 срока

Микола Набока

Активний
Реєстрування
16 Гру 2022
Дописи
16
Реакції
6
Бали
11
Ваш нік:Ніколас Набока
Нік лідера:Руслан Балтян
Відгук про лідера: Для мене адекватний лідер, знає дуже добре РП терміни і РП ситуації, чесний та справедливий з ноткою гумору?
Оцінка за 10 бальною шкалою:10
Ваші побажання:Щоб завжди був таким дружелюбним та таким добрим на завжди.

Іван Колєснік

Новий гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
11
Реакції
2
Бали
6
Ваш нік: Іван Пустельник
Нік лідера: Руслан Балтян
Відгук про лідера: найкращий, допоможе завжди, завжди слідкує за нами, пишаюся ним.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10
Ваші побажання: щоб він залишився на другий срок, був веселим, добрим, всього найкращого.

strykulka

Новий гравець
Реєстрування
5 Бер 2023
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
Ваш нік: Артем Стрикула
Нік лідера: Руслан Балтян
Відгук про лідера: Русланчик самий кращий, завжди допоможе, він найдобріший, самий чесний, кароче топчик генерал
Оцінка за 10 бальною шкалою: 101/10
Ваші побажання: щастя, здоровля, та шо бажати Русланчику, найкращий, оставайся таким яким ти є, цьом.
Video gif. A tabby cat looking into and reaching up toward a fisheye camera, as its face presses up to the lens.

Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
120
Реакції
26
Бали
31
Ваш нік: Радік Бершадський
Нік лідера: Олександр Педан
Відгук про лідера: На мою думку цей Генерал самий кращий.Також він мені допоможе в любий момент та секунду.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10.
Ваші побажання: Хочу щоб він був завжди Генералом СБУ. 10 з 10.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі