Важливо Центральна Україна | Оцінка роботи лідерів

Реєстрування
5 Жов 2024
Дописи
38
Реакції
30
Бали
23
Адреса
[email protected]
Ваш нік:Роман Береза
Нік лідера:Вікторія Медвідь
Відгук про лідера:

Вікторія Медвідь – це приклад справжнього лідера, який надихає та веде за собою команду. Вона вміє поєднувати професійність, людяність та відповідальність у кожному рішенні. Завдяки її енергії, організованості та відкритості ми завжди відчуваємо підтримку й мотивацію рухатися вперед.

Особливо вражає її здатність чути кожного члена команди, знаходити правильні слова у складних ситуаціях та створювати атмосферу довіри. Поруч із такою лідеркою хочеться розвиватися, досягати нових вершин і ставати кращими.

Ми щиро цінуємо Вікторію за її відданість справі, силу характеру та теплоту, яку вона дарує своїй команді. Це той випадок, коли лідерство поєднується з добротою та справжньою любов’ю до людей.

Оцінка за 10 бальною шкалою: 10/10
Ваші побажання:

Бажаємо Вам невичерпної енергії, натхнення та впевненості у кожному кроці. Хай Ваша праця приносить лише радість і задоволення, а всі ідеї втілюються у життя легко та успішно.

Нехай поруч завжди будуть люди, які підтримують і цінують Вас, а кожен день дарує нові можливості та щирі посмішки.
Бажаємо міцного здоров’я, гармонії та великого щастя — і в роботі, і в особистому житті!

Реєстрування
12 Лис 2024
Дописи
18
Реакції
12
Бали
6
Ваш нік:Макс Міллер
Відгук про лідера:Хороший лідер
Оцінка за 10 бальною шкалою:10
Ваші побажання:Більше блату ато взаглі блату нема в організції

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
135
Реакції
145
Бали
48
Ваш нік: Юсуф Узун
Нік лідера: Вікторія Медвідь
Відгук про лідера: Хароша,умна,думаю шо красива, вміє кирувати та накричати, впринсепі умінчка, багато блату це я щитаю файно.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 1000/10
Ваші побажання: біше блату

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Ваш Nickname: Задверняк Юра
Nickname лідера: Вікторія Медвідь
Відгук про лідера:

За довгий час служби у структурах МВС я вперше зустрів дівчину-генерала поліції.
І був приємно вражений тим, що така ніжна та скромна людина змогла показати, хто такий справжній лідер і як потрібно ставитися до своєї посади.
Вона здивувала не лише мене, а й багатьох на цьому сервері. Віка змогла не просто втримати фракцію "на плаву", а й об’єднати команду, поставити кожного працівника на своє місце та розкрити їхній потенціал у роботі.

Національна поліція України - це ж не просто організація. Тут не працюють -тут служать народові України та сумлінно дотримуються присяги. Вікторія показала, що більшість тих, хто приходить у лави поліції, готові одразу ж проявляти відданість, дисципліну та безцінну працю на благо держави.
Кожного дня, вона підтримує постійний зв’язок із підлеглими, знаходить час навіть для, на перший погляд, "цікаві" питання, проте завжди відповідає, допомагає, захищає та стоїть горою за своїх людей. Це і є ознака справжнього керівника.

Я впевнений: вона зможе довести, хто є
the true number one leader!:)

Ваші побажання:

Пані генерал поліції ІІІ рангу!
Завжди залишайся вірною своїй позиції - ніколи не відступай. Йди упевнено до своєї мети та досягай її.
Пам’ятай: у цій сфері тебе підтримує велика кількість людей, і ти вже маєш міцний авторитет. Не бійся брати на себе відповідальність, думай насамперед холодною головою, але дій гарячим серцем.

Погони генерала поліції І рангу — не так далеко! Щиро бажаю успіхів)❤️

Владислав Кулініч

[01] Центральна Україна | Екс-мер | Президент
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
601
Реакції
284
Бали
123
Ваш нік: Владислав Кулініч

Нік лідера: Альона Котик, Петро Пономаренко, Вікторія Медвідь, Андрій Горн, Нікіта Родителев

Відгук про лідера: Хочу відзначити роботу цих лідерів. За час мого перебування на посту лідера, мені було надзвичайно приємно познайомитись і працювати з цими людьми! Їх оптимізм, відданість посаді і звичайно що простота, дозволили відчувати себе не просто у "робочому середовищі", а як у справжній ігровій родині.

Оцінка за 10 бальною шкалою: 100/10
Ваші побажання: Посміхатись, вірити в себе і ніколи, чуєте, ніколи, не опускати руки! 🙌

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
285
Реакції
265
Бали
83
Ваш нік: Тейлор Овнсайтик
Нік лідера: Діма Хансен
Відгук про лідера:
Хочу залишити відгук про нашого лідера УЗ – Діму Хансена. Це дійсно розумна, відповідальна та чесна людина, яка завжди вміє знайти правильне рішення навіть у найскладніших ситуаціях. Діма проявляє себе як добрий та справедливий керівник, який ніколи не залишає учасників без підтримки та допомоги.
Його чесність і відкритість заслуговують на особливу повагу. Він завжди вислухає, підтримає та підкаже, як діяти правильно. Завдяки його організаторським здібностям у команді панує дисципліна, взаєморозуміння та дружня атмосфера.
Можна впевнено сказати, що Діма Хансен – це приклад справжнього лідера, який поєднує в собі мудрість, доброту та професіоналізм.

Оцінка за 10 бальною шкалою:
10/10
Ваші побажання:
Залишайся таким, яким ти є.

Данило Ковальчук

Центральна Україна [01]
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
190
Реакції
701
Бали
138
Ваш NickName: Данило Ковальчук

NickName лідера: Вікторія Медвідь

Відгук про лідера:

Я знайомий із Вікторією вже понад два місяці, і за цей час зібралося чимало приємних спогадів. Це і спільне відбиття нападів на військову частину, і патрулі, і розмови у Discord до четвертої ранку, та багато інших моментів, які залишають тільки позитивні враження. Кожна розмова з нею дарує гарний настрій, адже Вікторія – людина, яка ніколи не образить, завжди вислухає, підтримає та дасть слушну пораду.

Як лідер Національної поліції України, вона з перших днів свого призначення довела, що здатна впевнено вести за собою. Вона завжди стоїть на боці своїх співробітників, підтримує та допомагає у складних ситуаціях. У випадку порушень вона насамперед проводить бесіду, намагаючись вирішити ситуацію шляхом діалогу, а не одразу карати. Саме завдяки такому підходу в НПУ працює понад 100 співробітників.

Можна впевнено сказати, що
Вікторія Медвідь — один із найкращих лідерів, яких я зустрічав.

Ваші побажання:

Бажаю тобі подальших успіхів, терпіння, та ще більше досягнень у майбутньому.
Пам’ятай, ми підтримаємо тебе у будь-якій ситуації!

Владислав Славінський

Співробітник Національної Поліції України
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
128
Реакції
113
Бали
88
Ваш нік:Владислав Сорокін
Нік лідера:Діма Хансен
Відгук про лідера:Чесно кажучи стоячи на Заступнику данного лідера УЗ я побачив в ньому дуже доброго,файного та смішного хлопця бажаю йому удачі в подальших його діях найкращий лідер честно кажучи для меня.
Оцінка за 10 бальною шкалою:10/10
Ваші побажання:Удачі та процвітання в фракціях)

Pipa

Козак
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
2
Реакції
7
Бали
6
Ваш нік: Дмитро Винниченко
Відгук про лідера: Огонь баба, учиться на уролога , любит смотреть на писюнчики видимо. Рабочая на 100/10
Оцінка за 10 бальною шкалою:100/10
Ваші побажання: Оставаться такой-же харизматичной девушкой, и радовать парней в дс

Андрій Думанов

Шановний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
22
Реакції
42
Бали
21
Ваш нік:Андрій Олександрович Думанов
Відгук про лідера:
1.Дуже хороша та відзвичлива людина
2.Сама добра душа яку я знаю мабуть
3.Вроді сувора, але справедлива
Ваші побажання:більш прислухатися до своїх працівників

Андрій Думанов

Шановний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
22
Реакції
42
Бали
21
Ваш NickName: Данило Ковальчук

NickName лідера: Вікторія Медвідь

Відгук про лідера:

Я знайомий із Вікторією вже понад два місяці, і за цей час зібралося чимало приємних спогадів. Це і спільне відбиття нападів на військову частину, і патрулі, і розмови у Discord до четвертої ранку, та багато інших моментів, які залишають тільки позитивні враження. Кожна розмова з нею дарує гарний настрій, адже Вікторія – людина, яка ніколи не образить, завжди вислухає, підтримає та дасть слушну пораду.

Як лідер Національної поліції України, вона з перших днів свого призначення довела, що здатна впевнено вести за собою. Вона завжди стоїть на боці своїх співробітників, підтримує та допомагає у складних ситуаціях. У випадку порушень вона насамперед проводить бесіду, намагаючись вирішити ситуацію шляхом діалогу, а не одразу карати. Саме завдяки такому підходу в НПУ працює понад 100 співробітників.

Можна впевнено сказати, що
Вікторія Медвідь — один із найкращих лідерів, яких я зустрічав.

Ваші побажання:

Бажаю тобі подальших успіхів, терпіння, та ще більше досягнень у майбутньому.
Пам’ятай, ми підтримаємо тебе у будь-якій ситуації!
100 процентів згідний з Данилом

Олег Ткачук123

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
Ваш нік:Ткачук Олег

Нік лідера:

Вікторія Медвідь

Відгук про лідера:
Лідер, який заслуговує на повагу. Організація працює злагоджено, кожен учасник знає свої обов’язки. Завдяки пані Вікторії ми досягаємо результатів дякую пані Вікторія що ви в нас є.

Оцінка за 10 бальною шкалою:1000000000/10

Ваші побажання:залишайтесь завжди в НПУ

Дамір Бондаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
116
Реакції
54
Бали
33
Ваш нік: Ігор Козаков
Відгук про лідера: Найкращий лідер прям сексі
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10
Ваші побажання: Завжди бути такою яка вона є

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
285
Реакції
265
Бали
83
Ваш нік: Єгор Тейлор
Відгук про лідера: справжній приклад відповідальності, підтримки. ЇЇ професіоналізм і людяність мотивують команду
Ваші побажання:
Бажаю подальших успіхів,невичерпної енергії для реалізації всіх задумів.

Владислав Славінський

Співробітник Національної Поліції України
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
128
Реакції
113
Бали
88
Ваш нік:Владислав Славінський
Нік лідера:Вікторія Кольдвелл
Відгук про лідера:Досвідчений та Правильний лідер робить все по ділу!Честно кажучи як би не вона то фракція б не піднялась на 90+ співробітників дякую велике за все Віка.Чекаємо ще!
Ваші побажання:Щоб завжди йшла за мріями та досягала того чого хотіла!

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,201
Реакції
1,156
Бали
253
Ваш нік: Олександр Юрчишин
Нік лідера: Домініка Юрчишина
Відгук про лідера: Гарний , комунікабельний лідер, гарна як людина та як і лідер.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 100/10
Ваші побажання: Залишайся такою як є )

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
440
Реакції
563
Бали
113
Ваш нік: Андрій Бенов
Нік лідера: Даніїл Божко, Данило Ковальчук, Нікіта Лізейник, Домініка Юрчишина, Артем Дубина
Відгук про лідера: Кращі з кращих!
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10 з 10
Ваші побажання: Потужно

Дамір Бондаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
116
Реакції
54
Бали
33
Ваш нік: Дамір Бондаренко
Нік лідера: Андрій Горн
Відгук про лідера: Це не просто лідер а лідер який зажди за тебе всегда в трудной сетуацийи поможет покжет - роскажет краще лидера я ще не бачив будь всегда таким добрим та щирим!
Оцінка за 10 бальною шкалою: 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 з 10
Ваші побажання: Будь всегда який ти є!

Кирило Рудий

СБУ роботает
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
22
Реакції
23
Бали
11
Ваш нік: Кирило Рудий
Нік лідера: Андрій Горн
Відгук про лідера:
Найкращий!
Оцінка за 10 бальною шкалою:
10+/10
Ваші побажання:
Щоб завжди був таким дружелюбним та таким добрим на завжди

Кирило Рудий

СБУ роботает
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
22
Реакції
23
Бали
11
Ваш нік: Кирило Рудий
Нік лідера:
Данило Ковальчук
Відгук про лідера: Найкращий!
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10+/10
Ваші побажання: Щоб завжди був таким дружелюбним та таким добрим на завжди

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі