Розглянуто Це був не багнюк а випадковість!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джекі Варшавський

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
56
Реакції
63
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: ДЛЯ ГОЛОВНОГО АДМІНІСТРАТОРА
  2. Особистий нікнейм: Джекі Варшавський
  3. Суть скарги: Мені видали покарання за боюсь у виді стрільби в зз!по перше! Хочу одразу роз’яснити а ще якби гравець який подав жалобу надав повне відео, було-б Чітко чутно як я вибачився у гравця і сказав що це було випадково.
  4. По друге Ситуація далеко не в моєму багоюзі, Шановна адміністрація прошу звернути вашу увагу на те що Гравець який подав на мене скаргу сьогодні вийшов з мого клану, і це нажаль одна з перших скарг які будуть, адже це очевидний злив клану! Навіть скарга була оформлена як багоюз від ЛІДЕРА клану!!!! 1Прошу запросити у гравця повний відео відкат цієї ситуації. 2прошу знати мені покарання у вигляді бан на 1 день! 3 прошу знати догану клану!!! Дякую
  5. Доказ видачі покарання нижче

Останнє редагування модератором:

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Після перегляду доказів було встановлено, що у цій ситуації дійсно мало місце порушення, а саме використання недоробків гри, що прямо суперечить правилам нашого проєкту. Будь-який гравець, незалежно від його статусу, повинен дотримуватися встановлених норм і грати чесно.
Підемо по черзі:
~Підтверджені докази – у скарзі було надано відео, яке чітко демонструє факт порушення.
~Відповідність правилам сервера – використання недоробків гри карається відповідно до внутрішніх правил, які є однаковими для всіх гравців проєкту.

Адміністрація завжди діє в інтересах чесної гри, а не на користь окремих гравців чи кланів. Якщо гравць порушує правила, він повинен нести відповідальність, незалежно від свого статусу чи ролі в грі.

Я звісно, не заперечую проти оскарження покарання, але закликаю дотримуватися правил і не порушувати їх.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор розглянув скаргу вірно, ви як лідер клану повинні вести відеофіксацію задля уникнення подібних випадків.
Враховуючи спірність ситуації вам буде знято блокування на перший раз, догана у клана залишається.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі