Розглянуто Це скоріше не скарга , а запитання / Тільки для Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yegorka

Активний
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
42
Реакції
56
Бали
21
1) Нікнейм адміністратора: Євген Канапка
2) Особистий нікнейм: Єгорка Бархатний ( на момент ситуації Єгорка Мерфи) 20184
3) Суть скарги: Мене заскамили на бмв м4 комп 2021 року (клац) ось ця скарга , ГА 03 серверу Євген Канапка покарав цю людину , і сказав що авто повернуть протягом 48 годин , вже минуло 9 днів , авто так і не має, на питання коли повернуть авто відповідь (Очікуйте) , я розумію що процедура напевно складна , але протягом 48 годин , це не як не 9 днів , ось що відповідам мені Євген Канапка (клац) , людина яка заскамила мене подала оскарження покарання , і навіть готова компенсацію зробити (клац), Я питав у нього , що тобі відповіла адміністрація (клац) це було 28 листопада , вже 3 грудня . Що мені робить , і скільки часу очікувати ? у мене є повна переписка з людиною яка мене заскамила , якщо треба буде , додам ії , або скину у особисті повідомлення .
4) Усе вище .

Реєстрування
14 Сер 2022
Дописи
321
Реакції
97
Бали
46
1) Нікнейм адміністратора: Євген Канапка
2) Особистий нікнейм: Єгорка Бархатний ( на момент ситуації Єгорка Мерфи) 20184
3) Суть скарги: Мене заскамили на бмв м4 комп 2021 року (клац) ось ця скарга , ГА 03 серверу Євген Канапка покарав цю людину , і сказав що авто повернуть протягом 48 годин , вже минуло 9 днів , авто так і не має, на питання коли повернуть авто відповідь (Очікуйте) , я розумію що процедура напевно складна , але протягом 48 годин , це не як не 9 днів , ось що відповідам мені Євген Канапка (клац) , людина яка заскамила мене подала оскарження покарання , і навіть готова компенсацію зробити (клац), Я питав у нього , що тобі відповіла адміністрація (клац) це було 28 листопада , вже 3 грудня . Що мені робить , і скільки часу очікувати ? у мене є повна переписка з людиною яка мене заскамила , якщо треба буде , додам ії , або скину у особисті повідомлення .
4) Усе вище .
Підтримую данного гравця!

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
У іншого гравця не як не виходить зайти в гру і він шукає якісь проблеми, тому це так і затягнулось.
Про вас ніхто не забув, автомобіль повернемо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі