Розглянуто Цікава тема

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,847
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:
Олександр Дилер 28.12.2025 був призначений на посаду Заступника Лідера ЗСУ і разом з Лідером зарекомендував себе дуже добре (підняли актив в фракції зробивши її самою активною на сервері, контролювали і допомагали особовому складу відбивати ВЧ від нападів Неоф організацій, чим також підняли активність і попит на напади тому що цікаво, постійно контролювали кількість патронів і коли їхня кількість перевищувала мінімум вони підіймали актив і разом з особовим складом возили БК) коли з'явились заявки на лідера СБУ він достойно пройшов співбесіду і зайняв посаду Лідера СБУ але Головна адміністрація побачила в ньому великий потенціал і підвищила його до Ігрового Помічника (саме так "підвищення " а не зняття)
Тепер головне питання, коли я стояв на полковнику НПУ місяць, грав по 8-12 годин на день, 1 скарга за весь термін, підняв великий актив у фракції, взяв тяжкий підрозділ, та відкривав кримінальні провадження, був одним полковником який виконував обов'язки всіх інших, виконував обов'язки інструктора, і ви мені заборонили перевід на адміністратора, а в Олександру побачили потенціал? ну ви самі собі вірите? де справедливість? чому ви своїм робите все швидко, та тихенько, і іншим котрі можна сказати живуть в грі щоб показати себе, та зробити внесок у розвиток фракції, ви не даєте даже спробу показати себе. Я розумію що ви дивитесь на історію покарань, на минулі посади, в мене за всю мою кар'єру, максимальне покарання яке було, це Варн, зняття з посад було 1, яке було оскаржене, так як там вийшло непорозуміння, і я досі не розумію, в чому була відмова на посаду адміністратора? Тим паче, прийти на готову фракцію, та зробити все з 0, це дві різні речі. І щось коли я був на Генералі НПУ, коли фракція процвітала, працівники не скаржились за якесь нахабне ставлення, то в мені ніхто потенціал не бачив. Ми ще мали випрашувати, а комусь "пропонують"? Чому ви не можете ставитись до всіх однаково? Чекаю гарної та об'єктивної відповіді.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Я тут неодноразово брав участь Тут також КП КП КП КП Ось ще, і це не все
5. Дата порушення: 01.02.2026

Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
64
Реакції
19
Бали
13
Можливо якби Ви знали історію Олександра та посади цієї людини в минулому, то тоді таких питань у Вас не виникало б. Ця людина зробила для нашого серверу дуже багато, має чудово репутацію та повагу великої кількості людей та гідно себе проявляла на тих посадах яких була. Нам, як звичайним гравцям знаючи Вашу "супер" репутацію було б дуже не приємно бачити в ролі адміністратора, оскільки Ви жодного разу затримуюючи особисто мене та людей з наших кланів не могли гідно відіграти банальне RP, оскільки у вас є привелегія- тайзер та кайданки. Боюсь у'явити яка в Вас особиста неприязнь до людей з кланів, яким Ви ж самі перейшли дорогу і які були б Ваші дії будучи на посаді адміністратора по відношенню до цих людей.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,847
Бали
153
Можливо якби Ви знали історію Олександра та посади цієї людини в минулому, то тоді таких питань у Вас не виникало б. Ця людина зробила для нашого серверу дуже багато, має чудово репутацію та повагу великої кількості людей та гідно себе проявляла на тих посадах яких була. Нам, як звичайним гравцям знаючи Вашу "супер" репутацію було б дуже не приємно бачити в ролі адміністратора, оскільки Ви жодного разу затримуюючи особисто мене та людей з наших кланів не могли гідно відіграти банальне RP, оскільки у вас є привелегія- тайзер та кайданки. Боюсь у'явити яка в Вас особиста неприязнь до людей з кланів, яким Ви ж самі перейшли дорогу і які були б Ваші дії будучи на посаді адміністратора по відношенню до цих людей.
Ваш текст побудований виключно на суб’єктивних судженнях, припущеннях та особистому сприйнятті, але не містить жодного конкретного факту або доказу моїх порушень.
Твердження про нібито "особисту неприязнь", "ставлення до кланів" чи можливе упереджене адміністрування це лише ваші здогадки. Жодного прикладу конкретної ситуації, де я порушив правила, перевищив повноваження або діяв упереджено, ви не навели. Звинувачення без доказів це не аргумент, а емоційна оцінка
Щодо рп ситуацій під час затримань, усі мої дії виконувалися в межах ігрових можливостей, правил серверу та доступного функціоналу. Наявність тайзера чи кайданок це ігрова механіка, доступна державним службовцям, і її використання саме по собі не є порушенням або "поганим рп". Якщо, на вашу думку, конкретна ситуація була відіграна некоректно це розглядається через скаргу з доказами, а не через узагальнені звинувачення "ви ніколи не могли відіграти рп".
Окремо підкреслю я ніколи не вчиняв жодних дій проти гравців "просто так". Усі взаємодії відбувалися в межах службових обов’язків та ігрових ситуацій. Приписування мені мотивів, намірів чи "особистого ставлення" без жодної доказової бази є безпідставним.
Репутація будь-якої іншої людини на сервері не може бути аргументом проти мене, так само як і ваша особиста думка не є підтвердженням моєї провини. У подібних питаннях вирішальними є лише факти, правила та докази, а не симпатії, антипатії чи чутки.

Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
64
Реакції
19
Бали
13
Моя особиста думка не є побудована для доказів ваших некоректних дій по відношенню до нас, а просто сформована як факт. Попрошу звернути Вашу увагу ще раз на те, що Олександр є людиною яка зробила великий вклад для сервера і завжди чітко відповідає за свої дії, не придумує відмазок і йде на КОНСТРУКТИВ в будь якій ситуації, його історія на сервері закінчується не просто на посаді гарного лідера фракції, тому напевно перед тим коли описувати настільки обширну скаргу потрібно було розібратись в тому, чого саме його як ви говорите "заблатили", хоча звучить це дуже смішно для людей які знають що це за людина)

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,847
Бали
153
Моя особиста думка не є побудована для доказів ваших некоректних дій по відношенню до нас, а просто сформована як факт. Попрошу звернути Вашу увагу ще раз на те, що Олександр є людиною яка зробила великий вклад для сервера і завжди чітко відповідає за свої дії, не придумує відмазок і йде на КОНСТРУКТИВ в будь якій ситуації, його історія на сервері закінчується не просто на посаді гарного лідера фракції, тому напевно перед тим коли описувати настільки обширну скаргу потрібно було розібратись в тому, чого саме його як ви говорите "заблатили", хоча звучить це дуже смішно для людей які знають що це за людина)
Я розумію, що адміністрація не зобов’язана пояснювати свої рішення гравцям. Моя позиція не вимагає "звітності" про конкретного гравця. Вона стосується принципу застосування правил: якщо існують виключення, їхнє використання має залишатися зрозумілим і послідовним, щоб не створювати враження вибірковості.
Я не ставлю під сумнів заслуги або активність Олександра, я лише підкреслюю важливість рівних умов для всіх гравців у межах регламенту.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю

Почнемо з головного: адміністрація не зобов’язана пояснювати кожне кадрове рішення чи порівнювати гравців між собою. Призначення на адміністративні посади — це виключно право головної адміністрації, яке ґрунтується на сукупності факторів, а не лише на кількості відпрацьованих годин, займаних посад чи суб’єктивному відчутті «несправедливості».
Порівняння себе з Олександром Дилером є некоректним. Кожен кандидат розглядається індивідуально, у конкретний момент часу, з урахуванням його поведінки, стилю комунікації, рішень у стресових ситуаціях, здатності до нейтральності та відповідності адміністративній моделі сервера. Те, що ви вважаєте «підвищенням для своїх», таким не є — це було внутрішнє кадрове рішення, прийняте після спостереження та оцінки і великого досвіду на даній посаді.

Ваш внесок у фракції не заперечується, але хороший фракційний гравець не дає вам 100% посади Адміністратора. Це різні ролі з різною відповідальністю. Факт того, що вам було відмовлено раніше, означає лише одне: на той момент ви не відповідали вимогам, які адміністрація вважає необхідними для допуску до адмінскладу.
Аргументи про «життя в грі», «8–12 годин онлайну» та «робив усе сам» не є вирішальними критеріями й не дають автоматичного права на адміністративну посаду.
Твердження про упередженість, «тихенькі рішення» та нерівне ставлення є безпідставними й нічим не підтверджені. Адміністрація діє в межах своїх повноважень і не зобов’язана узгоджувати свої рішення з гравцями або доводити їм власну правоту.
Рішення щодо вашого не допуску до адміністративної посади залишається чинним.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі