Розглянуто Цікавий коп №92

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
43
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Дмитро Манько
2. Нікнейм порушника:Олексій Гончаров #68825
3. Назва організації порушника:НПУ К
4. Суть скарги:
  • Даний співробітник, перебуваючи у невідомому стані, почав порушувати правила державних організацій та правила сервера Ukraine GTA.
  • Спочатку він безпідставно застосовував тайзер до всіх присутніх(0:03-0:20), після чого затримав мене за один удар по ньому. Я не вважаю це нападом на державного службовця, оскільки це міг бути звичайний місклік.(0:30-0:50)
  • Під час мого затримання співробітник не зачитав мені права (міранду), а також не відіграв багато обов'язкових RP-ситуацій, чим порушив встановлені правила.(0:50-1:54)
  • Також співробітник почав звинувачувати мене в непокорі законній вимозі, хоча жодних законних підстав для мого затримання на той момент не було. Крім того, він не висував мені чітких законних вимог і не робив попереджень про відповідальність за їх невиконання.Попри це, співробітник оголосив мене в розшук за нібито непокору. Вважаю такі дії безпідставними та такими, що не відповідають RP-процесу, оскільки склад правопорушення не був належним чином сформований і відіграний.(2:43)
  • Також співробітник почав пред'являти претензії щодо того, що я нібито представлявся державним адвокатом, стверджуючи, що це було зафіксовано на боді-камеру.Проте, якщо розглянути ситуацію з іншого боку, під час подій я перебував у масці та аксесуарах, які використовує велика кількість гравців. Без належного RP-встановлення моєї особи або інших доказів співробітник не міг достовірно знати, що це був саме я. Якщо він зробив такий висновок лише на підставі інформації, яку не міг отримати в RP-процесі, це може свідчити про використання MG (MetaGaming) інформації.(4:35)
  • Прошу ГС Держ, ЗГС Держ та адміністрацію, відповідальну за НПУ, звернути увагу на цю ситуацію, провести перевірку та, за необхідності, переатестацію особового й офіцерського складу. Також прошу ретельніше перевіряти кандидатів під час прийняття до державних організацій, щоб подібні ситуації не повторювалися.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць<3
6. Дата порушення:07.07.2026

Дмитро Заруба

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
158
Реакції
127
Бали
88
Вітаю!!

Даний гравець Олексій Гончаров 68825 отримає Деморган на 30 хвилн за порушення правила Ukraine GTA
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.

Розглянуто!!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі