В очікуванні Цікавий коп

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
72
Реакції
41
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Дмитро Манько
2. Нікнейм порушника:Олексій Гончаров #68825
3. Назва організації порушника:НПУ К
4. Суть скарги:
  • Даний співробітник, перебуваючи у невідомому стані, почав порушувати правила державних організацій та правила сервера Ukraine GTA.
  • Спочатку він безпідставно застосовував тайзер до всіх присутніх(0:03-0:20), після чого затримав мене за один удар по ньому. Я не вважаю це нападом на державного службовця, оскільки це міг бути звичайний місклік.(0:30-0:50)
  • Під час мого затримання співробітник не зачитав мені права (міранду), а також не відіграв багато обов'язкових RP-ситуацій, чим порушив встановлені правила.(0:50-1:54)
  • Також співробітник почав звинувачувати мене в непокорі законній вимозі, хоча жодних законних підстав для мого затримання на той момент не було. Крім того, він не висував мені чітких законних вимог і не робив попереджень про відповідальність за їх невиконання.Попри це, співробітник оголосив мене в розшук за нібито непокору. Вважаю такі дії безпідставними та такими, що не відповідають RP-процесу, оскільки склад правопорушення не був належним чином сформований і відіграний.(2:43)
  • Також співробітник почав пред'являти претензії щодо того, що я нібито представлявся державним адвокатом, стверджуючи, що це було зафіксовано на боді-камеру.Проте, якщо розглянути ситуацію з іншого боку, під час подій я перебував у масці та аксесуарах, які використовує велика кількість гравців. Без належного RP-встановлення моєї особи або інших доказів співробітник не міг достовірно знати, що це був саме я. Якщо він зробив такий висновок лише на підставі інформації, яку не міг отримати в RP-процесі, це може свідчити про використання MG (MetaGaming) інформації.(4:35)
  • Прошу ГС Держ, ЗГС Держ та адміністрацію, відповідальну за НПУ, звернути увагу на цю ситуацію, провести перевірку та, за необхідності, переатестацію особового й офіцерського складу. Також прошу ретельніше перевіряти кандидатів під час прийняття до державних організацій, щоб подібні ситуації не повторювалися.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць<3
6. Дата порушення:07.07.2026

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі