Розглянуто Цільки для Керивника(UG) Олег Галицький Прошу переглянути мою скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
53
Реакції
28
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Єгор Дроновий
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Берлінов
3. Суть скарги:Не згоден ГА там все видно в чат Андрій Блак не отримав покарання за нецензурну лайку, та невірно було видано мені покарання
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Прошу переглядати чат Тут докази Тут переподача скарги

Так як зі слов Адміністрації а саме Олександра Мальчук яка видала мені покарання за погрози покарання а саме UG 5.22 Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин

Аперет отримання покаран Гравець Андрій Блак розстриляв мою машину тим порушив Правила UG 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Олег Середа у нього є відео запись а саме DM Car

Потім я підійшов дізнатися для чого вин це зробив вин думав що це йоговий автомобіль я йому сказав що це DM Car
Вин почав нецензурно розмовляти На скарзі все видно тим порушивши правила UG 5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Тим самим Андрій Блак не отримав жодного покарання а я отримав мут 30 хвилин

5. Дата порушення: 23.01.25

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Надав відповідь у попередній скарзі. Гравець отримає покарання за порушення пункту правил UG 5.8. (Мут 30 хвилин).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі