Відмовлено ЧСП Для ГА Або Спец

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
  • Нікнейм адміністратора: Виктор Миколайович
  • Особистий нікнейм: Максимка Архангел
  • Суть скарги:​
Вітаю, Я Колишній Полковник СБУ м.Харків Максимка Архангел пробув на посаді 11 днів, писля цего, трапилося те, що трапилося, Значить було вже десь близько 7 години вечора, я зібрав код - 5, не для того щоб повішати робити блат і тд, я почав питати у людей скільки у кого грошей, вони назвали свою суму, після цього я попросивши кого хто може скинути мені грошей та як я зібрав на машину (я розумію просити гроші на код - 5 не дуже ), мені скинули, після цього підбігає людина і питає "Пане полковнику, чи зможете ви мене підвисити якщо я вам дам грошей, ну сказавши так, якщо буде рапорт, і все буде зроблено підвищу"
Підвисшив я його і після цього він давши грошей, потім підбігали люди і я дали підвищив, я зрозумів звільнили там, дали ЗЧС, але за що ЧСП? І хочу вибачитися, и зрозумити за що ЧСП?
  • Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  • Дата походження: 07.08.2023

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю шановний гравець

Вас занесли лише у чорний список організацій за те що ви систематично підвищували гравців за гроші та знімали догани за гроші.

Передаю керівництву.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Доброї ночі шановний гравець, роздивившись докази які були надані та відповідь вище від головного адміністратора можу сказати що ніхто до ЧСП вас не вносив.
Ви отримали Загальний Чорний Список Держ. Орг. (ЗЧС) за блат.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі