Відмовлено ЧСП ЧИ СТОРОННЕ ПЗ?!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RUDYX0

Reason: Cheats
Реєстрування
15 Вер 2022
Дописи
37
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Ростислав Ханс
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністрація проекту!
    Звертаюся до вас із проханням про перегляд статусу ЧСП і зняття блокування з мого акаунта. Мій акаунт був заблокований через підозру у використанні стороннього ПЗ, але хочу надати детальне пояснення, щоб повністю прояснити ситуацію.
    Раніше я був активним блогером на вашому проекті та дотримувався усіх правил. Згодом, через зміни в системі винагороди для медійників, я тимчасово залишив проект і спробував себе на іншому сервері (копії укр ГТА). На короткий період я використовував стороннє ПЗ, але швидко зрозумів, що це помилка, і повністю відмовився від такого підходу. Однак це ніяк не стосувалося вашого проекту.
    Після того, як у вашому проекті було відновлено систему винагород, я вирішив повернутися. Проте, коли зайшов на акаунт, побачив, що він заблокований за використання стороннього ПЗ. Крім того, мій статус було змінено на ЧСП на всіх серверах (крім 03, де нещодавно зняли ЧСП в рамках амністії).
    Хочу підкреслити, що мій акаунт перебуває в бані, але не видалений, і я дуже прошу не видаляти його. Я щиро каюся за попередні експерименти на іншому проекті та готовий підтримувати чесну гру. Прошу зняти блокування та надати мені шанс повернутися на ваш проект як чесного гравця.
    Дякую за увагу до мого прохання та сподіваюся на позитивний розгляд.

З повагою, Ростислав

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
5. Дата походження: 31.10.24

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Ви заблокований на Сервер №1 [Центральна Україна] за використання стороннього ПЗ
Розблокування вашого аккаунту не є і не буде можливим
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі