Відмовлено ЧСП без причини? Для власника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
55
Реакції
24
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун, Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм: Рина Барская
  3. Суть скарги: гуляла себе спокойно на укр гта, потом резко Скакун тепает на карту и говорит зайти в «спілкування» на 05 , я захожу туда и мне говорят включить демку, спросили готова ли я к проверке на ПО, я сказала что да, спустя несколько секунд когда я уже хотела скачивать программы, мне начали задавать вопросы кто такой Матюша Сотка, после моих ответов что я его не знаю, меня продолжили «допрашивать» так как мой ответ их не устроил. Я не вижу причины чтобы вносить меня в ЧСП, так как я правила проекта не нарушала, на форуме жалоб не было и я готова была пройти проверку на ПО. Как мне кажется, банить из-за каких-то игроков не есть адекватно, надеюсь на адекватное рассмотрение жалобы, чтобы можно было хотя бы создать новый аккаунт и играть с 0
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 24.10.2023

AlexDJAN

Активний
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
34
Реакції
131
Бали
36
глупо очень,без каких то доказательств банить данного человека ,вы лишаете слова ,и слушаете каких то людей якобы данный человек играет со сторонем по,так же каждый человек может наклеветать на других и так же можете без проверок забанить половину людей!

разбаньте данную мадумуезль ! Без факторный бан ,вы такими действиями рушите онлайн на проекте !

Справедливости вообще нет!

Так же само можно допустим ситуацию ( кто-то из администрации или модератора увидели подозрение какие то перекрутить ситуацию и попросту дают баны/муты людям ! правил при этом не зная ,так же как и личная неприязнь есть от некоторых к игрокам ,и слив игроков ! которые приносят на данный проект кпд глупо очень глупо !!

При Волкове такого не было ! не здраво как то вообще !!

Так же как вы лишаете право слова ,просто баните ,мутаете! ?

Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
44
Реакції
19
Бали
8
Як це?! Вона погодилася на перевірку ПО, типа це реал якась фігня, як вона може знати хто це "Матюша Сотка"!?
Мені до Скакуна питання, Якщо я не знаю хто Матюша Сотка я теж буду в ЧСП? Я розумію якщо вона б відмовилась від перевірки але, Скакун що хоче те і робе!?

sanya7777

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
6
Реакції
1
Бали
3
Не бачу нічого логічного зі сторони Артема,тому що звідки всім знати хто такий Матюша Сотка і банити за таке не дуже компетентно зі сторони проекта,тому чекаємо відповіді Григорія

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Закрито від флуду.
Зайві коментарі тільки погіршують ситуацію.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, один раз вже були заблоковані за чіт програми на 03 сервері при перевірці.
Вам був наданий другий шанс, після чого були виявлені підозрілі переводи гравцю який знаходиться в ЧС Проєкта.
Коли був заданий вопрос щодо цього гравця Ви почали брехати адміністрації, після чого самі ж прокололись показавши переписку з доказами зв'язку з цим гравцем.
Вже надано було шанс, другого я вважаю не доцільно давати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі