Відмовлено Чарльз Ратледж//ДМ на зльоті, зловживання "відкатом'' , блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Чарльз Ратледж
2. Особистий нікнейм: Вадим Ксантарез
3. Клан порушника: WITCHERS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Добрий вечір, шановна адмінстрація, недавно на зльоті гаража трапилась дуже неприємна ситуація.
А саме я просто стояв у достатньо нормально місці ,але тут прийшла данна особа та вдарила мене, через що я втратив місце , але слово "відкат" все вирішує, потім він просто почав сміятись та написав "спасибко вадімка", тобто він не вибачився або поступив місце , якби це був місскліс він як мінімум би вибачився.
Наступна ситуація я нічого не сказав йому , просто встав позаду нього та тут незнайома мені людина випихує з його місця та я встаю назад на місце на якому я стояв весь час, пройшло пару хвилин та данна особа знову мене вдарила і сказала "відкат",((попрошу замітити що поки він стояв на місці ближче до міткі він ніразу не міссклікнув, тому з 100 відсотковую впевненістю це було спеціально, після того як у 2 раз він мене випихнув я просто невитримав та почав його бити щоб назад зайняти своє місце.Але після цього мене відкинули, я згоден з покаранням , але я незгоден чому адміністрація вибірково видає покарання.
Також прошу зазначити що в 2 моменті одразу можливо зрозуміти що данна особи вибачається у саркастичному стилі.
Та те що я зробив 1 удар по людині , а другий по землі, але відкат я чисто фізично сказати не міг тому що був у муті.
6. Докази (скриншот/відео):
1 тиць

2 тиць
7. Дата порушення: 29.09.2025

Останнє редагування:

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
Вибачте, тільки переглядаючи скаргу побачив що на 1 відео вдарив не він.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі