Розглянуто Чергова відмова у апеляції/// для вищого керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Біллі Форбс

Активний
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
64
Реакції
292
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм: Біллі Овнкіборг
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація проекту, я глибоко поважаю ваш Ukraine GTA і у мене ще є інтерес грати у цю гру, але безпідставні дії адміністрації просто відштовхуть мене від цього. Пишу цю скаргу з приводу того, що керівник проекту безпідставно відмовив мені у черговій апеляції . Давайте докладніше все напишу. Я думаю можно почати з того моменту, коли я на 03 сервері випадковим чином знайшов, як забагати роботу так, щоб тебе відкидував античіт. У цій скаргі мені відмовив ГА 03 серверу, у цій скаргі мені відмовив керівник проекту. потім "Полігон" переноситься на 01 сервер, де мене теж відкидує античіт по тій ж причині. У цій скарзі мені вже відмовив ЗГА 01, а у цій скаргі мені теж відмовив Владислав Савочкін. З третьої сторони реально це було схоже на те, що я використовував чіти і любий другий би так подумав. Хоча коли я написав цю скаргу, де представлений прямий відеодоказ моєї правоти і мене нарешті розбанили і на цьому ця історія закінчилась. Що с цього випливає? Навіщо я взагалі це все пишу? Всі думали, що я не правий, що у мене було дійсно якесь стороннє ПО за яке мене по кд відкидував античіт, хоча вияснилось, що неправа тут була адміністрація (ЗГА, ГА та керівник проекту) і ВОНА помилилася на рахунок цього, а не я. Якщо б я використовував чіти на основному аккаунті, то навіщо я так бився (я писав аж 6 апеляцій) за ліві аккаунти на інших серверах, коли після цього я на них навіть не заходив грати? З логічної сторони це повний абсурд. Хоча для вас це просто слова і ніяких доказів і я це повністю розумію. Я думаю і для мене це була б просто "вода", якби я сидів і читав цю скаргу з вашої сторони, але це все, нажаль, що я можу вам дати. Я з впевнінестю зі своєї сторони заявляю, що і у цій історії з моїм баном така ж сама ситуація, тобто вище керівництво знову помиляється на рахунок наявності у мене стороннього ПО. Прошу вас ретельно перевірити свої докази і врахувати мої аргументи. Якщо можливо, надайте мені можливість пояснити будь-які сумніви або непорозуміння. Я готовий надати будь-які необхідні відомості та співпрацювати з вами, щоб врегулювати цю ситуацію. У судді діє принцип права на захист, тобто у кожного обвинуваченого або засудженої особи є право на повноцінний захист своїх інтересів, включаючи право на розгляд доказів справи та всіх її обставин. Я гадаю і тут цьому принципу є місто бути! Зазначте, будь ласка, які саме дії або події призвели до мого бану, і я постараюся розкрити всі обставини. Ви можете перевірити мою ігрову історію, логи та будь-яку іншу інформацію, яка може підтвердити мою чесність та відсутність використання чітів.
    Дякую за увагу. Я вірю в об'єктивність вашого розгляду цього питання та сподіваюся на відновлення моєї можливості грати на вашому проекті.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 18.11

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі