Схвалено Черговий Обман адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коля Кручай

БІзнесмен UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
102
Реакції
58
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Для ГА
Особистий нікнейм: Коля Кручай
Суть скарги: Віктор Миколайович, пишу скаргу на гравця Олександра Павлюк, так як даний гравець 12.09.2025 отримала бан за обман адміністрації. ЇЇ обман полягав в тому що вона систематично обрізала відео, щоб приховати порушення своїх сокланів та показувала лише як порушує ворожий клан відносно них. Ось ця скарга:
тиць
Гравець подала оскарження, де щиро просила вибачення та запевняла, що так більше не буде. Ось це оскарження:
тиць
На що ви їй відповіли, що на перший раз оскаржите.
Що робить гравець Олександра Павлюк? Знову заливає на форум свої скарги, де красиво все розписує та видає себе та свій клан за безневинних.
Ось скарга яку вона подала на гравців:
тиць

Тут гравець розписала сльозну історію як вони хотіли починити авто та їм не дали такої змоги. Але пані дещо ВЧЕРГОВЕ обрізала відео та не показала як ця історія почалася та хто взагалі це спровокував.
На моєму відеодоказі видно як вони перші приїхали на сто, обстріляли моє авто, а там як зазначила пані Олександра ЗЗ, в тектовому чаті від неї до мене провокація.
Далі видно, як я виїхав з СТО та вони стоячи за межами ЗЗ прострілюють мені колеса. Звичайно я викликав на підмогу сокланів та вже разом дали їм отпір. Те що ми це також зробили в ЗЗ нас не оправдує й наші покарання є цілком заслужені, але прошу й для гравця Олександра Павлюк теж видати покарання в вигляді бану, адже гравець не зробила висновків з минулої ситуації, та як бачимо на відеодоказі продовжує обманювати обрізаючи в потрібних місцях фрапс.
Дякую за увагу
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (посилання на відео) тиць
Дата походження: 28.10.2025

Останнє редагування модератором:

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
В чому обман? Ти там стояв і ваші теж тулили. Подай на мене скаргу теж. Я не веду відкат 24/7. А за фактичні порушення від вас покарання ви понесли. Вогонь в зз вести не можна. Обрізала - це якби я по тобі тулила в зз. А від мене вогонь не вівся

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Детально розглянувши ваше відео та інформацію зі скарги гравця Олександра Павлюк, я прийшов до висновку що гравець обманув адміністрацію, оскільки на вашому доказі видно що за 2 хвилини до її відео вона разом з іншими гравцями підїхала до вас та спровокувала, також після цього обстріляли ваше авто, але гравець вказав зовсім іншу інформацію у своїй скарзі, спотворивши інформацію та обманувши адміністрацію.

Враховуючи вищенаведені встановлені факти, виношу вердикт : гравець Олександра Павлюк отримає покарання у вигляді блокування терміном на 14 діб без права на оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі