Розглянуто Чергові Образи Оск від гравця Мактрахер. Для Моани Рейнер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юра Рейнард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2024
Дописи
107
Реакції
107
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Юра Рейнард
2. Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер
3. Суть скарги: 6.3.2. "MDB" - Massive Drive By - нанесення шкоди транспорту / гравцям, доведення до несвідомого стану трьох і більше гравців за допомогою транспортного засобу. | Варн
Це видно на відео що це було зроблено навмисно! Відкат спеціально все говорить щоб не видали покарання!!!
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Можу в дс показати повне відео яке займає 22хв тому не можу закинути його на You Tube платформу оскільки займає багато памʼяті Мій дс reynard_13
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тик
5. Дата порушення:06.12.2025

Джек Денієлс

Стильний
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
49
Реакції
109
Бали
38
Оскільки я також замішаний у ситуації, та беспосередньо є на фрапсі, прошу запросити фулл відкат у Юри Рейнард, оскільки у Жендоса на фулл відкаті ще пристуні також порушення
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів
5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. В тому числі "MK", "МQ". | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів
5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
А також MDB вже є безпосередньо на фулл відкаті.

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Адміністратор уже видав покарання за ситуацію, яка є на відеодоказі в скарзі, якщо ж у вас ще є докази тому, що гравець порушив - прохання залишати скарги у відповідному розділі.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі