Розглянуто Чисте сердечне признання// Для Керівника Проекту //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Володимир Галицький
  3. Суть скарги: Вітаю шановний керівник проекту UG, недавно сталась така ситуація, що я по глупості зайшов на акаут свого друга та передав все майно на свій акаунт. Поясню чому так сталось: Коли мій друг знімався з Лідерки ЗСУ [Причина зняття: ЗВБ бо його забрали в армію в житті] він запропонував мені забрати бізнес та кошти з його акаунта та передати на свій, я на це погодився але забув що за це можна отримати покарання, після чого як я встав на лідерку ЗСУ закінчивши стояти та вирішив піти на Ігрового Помічника. Але тут не так то було, пише мені ГС/ЗГС держ зайди в дс, я захожу і починають запитувати чи у мене не було серйозних порушення я спочатку не зрозумів за що йде мова, але згодом до мене дойшло що мова саме про цей бізнес та кошти. Покарання за це я не отримав згідно правил серверу, але в мене стоїть так сказати втрата довіри і тепер я незможу встати на посаду Ігрового Помічника. Тому прошу вас Пане Коваленко надати мені другий шанс. Я готовий понести серйозне покарання на наступний раз якщо таке повториться Та хотів би займати посади Адміністратора на цьому та на інших серверах UG.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відсутні
  5. Дата походження: 18.07.2024

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
У вас немає ЧС, тому ви можете займати посаду адміністратора, але
Куратор Ігрових Помічників - це особа, яка повністю відповідає за усіх Ігрових Помічників, тому він вправі відхиляти кандидатів, яких він вважає потрібним.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі