Відмовлено Чисто сердечне зізнання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Худрич Брускі

Активний
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
75
Реакції
12
Бали
13
Нік: Максим Хома
Вітаю шановна Адміністрація хочу зізнатися в тому то що я викорустовував чіти з моїм другом (Святослав Хомич).після 1 години коли я закачав чіти захожу на сервер і мій серійний номер заблокуваний ''AC 110#'' потім я звернувся у тех. підтримку вони відповіли написати на форум я написав мені сказали зв'язатися у діскорді sashulkaa. потім мені сказали пройти тест на чіти в мене знайшли чіти потім мені сказали написати чисто сердечне зізніння я написав але мені відмовляють кожен раз. Тому хочу вибачитсь за те що я використовував чіти я клянусь собою що більше ніколи не буду закачувати/використовувати чіти, прошу адміністрацію розблукувати мій серійний номер моя ім'я Максим Хома.Ще раз дуже сильно вибачаюсь. Прошу адмінісрацію прочитати те що я написав і схвалити буду дуже вдячни.)Надайте мені другий шанс будь ласка я вже зрозумів що чіти не можна використовувати хочу далі розвиватися на прикрасній UKRAINE GTA будь ласка вибачте Григорій Густілін вибачте Тоні Хоффман вибачте Іван Громов та вибачте вся Адміністрація такаго дурного мене будь ласочка розбаньте мене Будь ласка я вас прошу більше ніколи не будк використовувати чіти!!!
Дата походження: 10.12.23

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Акаунти на яких грали з чітами заблоковані назавжди.
Можете створити новий акаунт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі