Зачинено Чисто сердечне признання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
Мене звати [Бодя Шелбі 83993], і я хочу щиро зізнатися у своїй вині та висловити глибоке каяття за свої дії. Я усвідомлюю, що порушив правила гри, і дуже шкодую про це. Я розумію, що мої дії могли завдати шкоди іншим гравцям та зіпсувати ігровий досвід для багатьох.

Мене було забанено на всіх серверах, включаючи перший, і я усвідомлюю, що це є наслідком моїх дій. Я приймаю свою відповідальність і дуже прошу вибачення у всіх, кого я міг образити або підвести.

Я маю достатню аудиторію на YouTube і планую стати блогером. Я вірю, що зможу використовувати свою платформу для популяризації гри UKRAINE GTA та сприяти позитивному спілкуванню серед гравців. Мені дуже важливо мати можливість знову грати на вашому сервері, адже це допоможе мені створювати якісний контент та підтримувати зв'язок із моєю аудиторією та гравцями UG.

Тому я прошу вас розглянути можливість розбанити мене хоча б на одному сервері. Я готовий дотримуватися всіх правил гри і обіцяю більше не порушувати їх. Сподіваюся на ваше розуміння та ще один шанс довести свою відданість грі та спільноті.

З повагою, [Бодя]

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю.
Скарга написана не за формою, подайте скаргу ще раз , за цим -
зразком.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі