Відмовлено Чисто сердечне признання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора: --
  2. Особистий нікнейм: Бодя Шелбі 83993
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністрація гри UKRAINE GTA,
    Мене звати [Бодя Шелбі], і я хочу щиро зізнатися у своїй вині та висловити глибоке каяття за свої дії. Я усвідомлюю, що порушив правила гри, використовуючи чіти, і дуже шкодую про це. Я розумію, що мої дії могли завдати шкоди іншим гравцям та зіпсувати ігровий досвід для багатьох.
    Мене було забанено на всіх серверах, включаючи перший, і я усвідомлюю, що це є наслідком моїх дій. Я приймаю свою відповідальність і дуже прошу вибачення у всіх, кого я міг образити або підвести.
    Я маю достатню аудиторію на YouTube і планую стати блогером. Мені дуже важливо мати можливість знову грати на вашому сервері не лише для того, щоб знімати контент, але й щоб знову відчути справжній дух гри без використання чітів. Я вірю, що зможу використовувати свою платформу для популяризації гри UKRAINE GTA та сприяти позитивному спілкуванню серед гравців.
    Тому я прошу вас розглянути можливість розбанити мене хоча б на одному сервері. Я готовий дотримуватися всіх правил гри і обіцяю більше не порушувати їх. Сподіваюся на ваше розуміння та ще один шанс довести свою відданість грі та спільноті. P.S основу видалили!

З повагою, [Бодя]
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): --
  6. Дата походження: xx.xx.24

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю.
В оскарженні відмовлено, заблоковані за Чітерство.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі