Відмовлено Чому Я отримую Варн за чужі помилки?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артьомчик Лютейший<3

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
79
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Артемчик Хімберович 6175
2. Нікнейм адміністратора: Ваня Дівертал.Та призеднет 01 серваку
3. Суть скарги:Вітаю мені було цікаво чи є на 05 сервері ліцензія на продаж зброй та зберігання вкключно м4 я хотів отримати цю ліцензію але перед цим зайшов в гугл найшов на форумі заявки і перед тим як писати та закинути кошти я написав в репорт поможіть та спитав чи є дійсною ця ліцензія на усіх серверах вони сказали що так вірно я написав та закинув кошти потім мою ліцензію оглянули і я думав шо все можна спокійно продавати м4 потім був рейд сбу на цр та першого затримали мене за продаж м4 і я кажу шо є ліцензія вони скзали шо в нас тут такого нема.Потім вийшло так що це діє тільки на 01 сервері і саме головне що на фото коли я подавав заявку там повсюде написуно 05 південна украйна і цю ліцензію розглянули якимось дивом ось фото ось тут на цьому фото видно моє імя та шо я є у списку і це в цей час тому я маю думку шо приздент просто на угад пише шо схвалено і на мою думку це не розумно і як такі люди є на посадах + адм напевно і.п мені сказв що це так вірно це на усіх серварх і типу він також правил не знає чи також це типу брав з голови і найбільше питання чому я повинен отримувати покарання від інших людей та їхніх помилок.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Вже нема зняв за донатку варн
5. Дата порушення: 30.01.2026

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,586
Реакції
2,368
Бали
253
Вітаю, на нашому сервері на даний момент нема видачі ліцензії на зброю, а ви подали на іншому сервері. Стосовно відповіді адміністратора стосовно цієї ситуації то він не відповідав вам на це питання, а варн ви отримали за самовільний вихід під час затримання по скарзі, тому з покаранням згодна.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі