Зачинено Чому три дні?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
126
Реакції
91
Бали
31
1. Рейчел Мерссі
2. ЗГА
3. Я отримав блокування на 5 днів за образу гравців, я написал розʼяснив всю ситуацію, що гравець не дає докази нормальні, за які можна видавати покарання, чому мене ображають а в бані маю сидіти я?! Я максимально рахує що це не є справедливо і Адміністратор перегнувщи скаргу, максимально жорстке покараня видав, адже це звичайні образи за які дають мут, одже коли мене мкашуть гравці отримують нічого або мут, а тут так склалось дівчинці так образливо стало на звичайні образи, що аж вирішив на плакати мені на бан, а сам свої МК він не вставив в скаргу! Чому я маю не справедливо сидіти в блокуванні? Вікторія перегляньте ще раз будь ласка ту скаргу, та перегляньте історію моїх останіх блокувань за образу гравців. Я все ще рахую що максимально не справедливо сиджу в бані за звичайну образу! Бо гравець який робив мк навіть мут не отримав, а я за звичайні образи бан отримую, от перейдіть все на сторону справедливості та перевидайте мені на мут моє покараня, якщо гравець який робив мк взагалі нічого не отримав. Підіть хоть раз мені на зустрічь ГА або ЗГА і якщо на це йде, то максимально вибачаюсь перед гравцем що будь які образи пішли в його сторону, при мк в мою сторону
Мені теж достатньо не приємно що в моб сторону йде мк а я сижу в бані а гравець нічого не отримав​
4. Докази:
Скарга бану:
Тема 'ОБРАЗИ | Т-94'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ОБРАЗИ-Т-94.386919/

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,608
Реакції
1,071
Бали
253
Вітаю
У вас в інсторії покарання вже було Образа гравців/неповажне ставлення та інші покарання. Було переглянуто ситуацію яка виникла та надано оскарження
Якщо у вас є докази що гравець ображав рідних/бітьків ви можете подати у відповідь скаргу на гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі