В очікуванні Чорномирський край | Заявки на посаду лідера НПУ

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,476
Реакції
1,650
Бали
253

Заявки на посаду лідера "НПУ"

Що потрібно від вас:

- Лідеру повинно бути 17 років (можуть бути виключення).
- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді.
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Не перебувати у Чорних списках.
- Не мати відношення до інших проєктів.
- Знання
правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

Форма для подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
7. Ваш справжній вік:
8. Місто, в якому живете:
9. Ваш юзернейм в Telegram:
10. Ваш юзернейм в Discord:
11. Які у вас є ідеї для фракції:
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Можливі причини відмови:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння нікнейму на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.
- Не відповідність вимогам - відмова.
- Активні або у історії покарань критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA - відмова.
- На рішення ГС/ЗГС Держ можлива відмова.
- Відсутність активної гри на сервері - відмова.

- Присутність порушень за останніх 2 місяці (критичних порушень протягом всього часу) - відмова.

Термін розгляду заявок 22.06.2026.
Звертаємо увагу:
співбесіда відбувається лише в офіційному Discord каналі UKRAINE GTA.

Давид Дніпровський ꑭ

Ex L НПУ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
619
Реакції
1,190
Бали
153
1. Ваш ігровий NickName: Давид Дніпровський
2. Ваш ігровий рівень: 9
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так!
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так!
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, мав досвід на посаді Лідера та Заступника НПУ х2
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Давид
7. Ваш справжній вік: 14
8. Місто, в якому живете: Бремен
9. Ваш юзернейм в Telegram: @shpn_dk
10. Ваш юзернейм в Discord: karabin_shpin
11. Які у вас є ідеї для фракції:

1. Ідея "Реформа та створення Підрозділів"
1. Реформа підрозділу ПП: Перше що я планую зробити, змінити назву на СРПП-Сектор Реагування Патрульної Поліції, заохочувати людей до патрульної поліції, так як це є важливий підрозділ. Створення посади Інспектор патрульної поліції, його задача - (Займатись Перевіркою звичайних патрульних також їх навчанням). Надавання премії підрозділу (Тобто створю спеціальну систему преміювання
Приклад: 1штраф-10.000 гривень)
2. Реформа підрозділу НА: Перша мета це зміна назви на НАВС - Національна Академія Внутрішніх Справ,
створення посади таких як: старший Інструктор "На цій посаді людина може набирати інструкторів також приймати їхні звіти"
Створення ДВБ: Департаменту внутрішньої безпеки для жорсткої боротьби з корупцією, блатним ставленням та порушеннями Статуту всередині фракції.
Створення ДКР: Формування Департаменту карного розшуку для проведення розслідувань, впровадження в кримінальні структури та відпрацювання орієнтування.

2. Ідея "Для Старшого ОС"
1. Звання Та посади: Що я маю на увазі, "Зайняти Посаду Заступника Підрозділу може тільки капітан або майор, Посаду Керівника Підрозділу може зайняти тільки Підполковник"
2. Для Полковників: Надавання Полковникам можливість вибирати самому собі місце самоврядування, я можу дати тільки рекомендації, але ніякого насильного тиску.
3. Створення Дошки: В мене є бажання створити гугл дошку в якій буде вписуватись хто за що був звільнений, ця дошка буде у вільному доступі "Примітка: саме для всього особового складу!", я готовий над цим заморочитись

3. Ідея "Розробка Форуму"
1.Створення розділу дресс код: В цьому розділі буде детально прописана інформація про форми НПУ (Тобто буде прописано номер форми, до якого підрозділу відноситься)
2. Створення Розділу Автопарк: В цьому розділі буде детально прописана інформація про автопарк НПУ "Тобто буде прописано максимально швидкість, марка, розгін до 100км, в яких ситуаціях використовується)
3.

4. Ідея "Посилення РП у фракції"
1. Що я маю на увазі посилення РП у фракції: в кожному підрозділі буде як мінімум одна людина яка буде вчити бійців РП процесу, також будуть навчати законодавчої бази!

5. Ідея "Для всього ОС"
1. Надання можливості бійцям побажання щодо покращення фракції: тобто, кожен бієць зможе запропонувати свою ідея яка можливо дійсно зможе покращити діяльність поліції, я завжди буду відкритим до бійців, кожен зможе залишити своє побажання
2. Надання можливість всім кар'єрного зростання: тобто якщо людина себе проявила гарно в знаннях законодавчої бази або щось подібного, то у цієї людини буде більший шанс на те що їй дадуть виключення з віком, якщо детальніше, у людини замалий вік але вона дуже гарно себе проявляє та дійсно має мотивацію зайняти посаду, то в цієї людини буде більший відсоток того що їй дадуть виключення
3. Допомога спіробітників: я буду завжди стояти до останнього за своїх співробітників, якщо будуть наїджати на моїх співробітників то я буду завжди стояти в захисті, буду завжди розбиратись в ситуації, але якщо співробітник дуже наглий та буде цим користуватись то йому допомога буде мінімальною
4. Зробити розформ інструкторів: ми будемо набирати наново нових та компетентних інструкторів які будуть подавати звіти, при неподачі звіту інструктор буде знятий з посади, інструкторів в нашій фракції буде багато задля того щоб бійці не сиділи без підвищення!

6. Ідея "Система підвищення"
1. Я бажаю повністю переробити систему підвищення, враховуючи можливі побажання бійців, бо систему підвищення я буду створювати не для себе! Зробити систему підвищення легкою щоб кожен бієць зміг отримати своє порядкове звання!!!
(в мене є повністю готова перероблема система підвищення)

7. Ідея "Розробка Діскорд Серверу"

1. На мою думку створення діскорд серверу для фракції це дуже зручно, в цьому діскорді будуть розділи всіх підрозділів (Приклад: Основне КОРД, Основне СРПП, Основне НАВС), це буде дуже зручно для керівництва підрозділів! "Я візьму відповідальність за створення дс серверу НА СЕБЕ!"

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я йду на посаду Генерала з чітким розумінням роботи, величезним досвідом лідерства в НПУ та готовою командою. Мій головний показник, це успішне керівництво старшим складом із 23 осіб (майори, підполковники, полковники) на минулих термінах. Моя команда знає свої обов'язки з першої хвилини і не потребує розкачки.
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тут

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі