В очікуванні Чорноморський край | Заявки на посаду лідера ДКВС

Андрій Миколенко

ГС Держ| Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
589
Реакції
300
Бали
123

Заявки на посаду лідера "ДКВС"

Що потрібно від вас:

- Лідеру повинно бути 17 років (можуть бути виключення).
- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді.
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Не перебувати у Чорних списках.
- Не мати відношення до інших проєктів.
- Знання
правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

Форма для подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
6.Чи готові Ви підтвердити Ваш вік
7. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
8. Ваш справжній вік:
9. Місто, в якому живете:
10. Ваш юзернейм в Telegram:
11. Ваш юзернейм в Discord:
12. Які у вас є ідеї для фракції:
13. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
14. Посилання на схвалену Role Play біографію:
15. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Можливі причини відмови:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння нікнейму на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.
- Не відповідність вимогам - відмова.
- Активні або у історії покарань критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA - відмова.
- На рішення ГС/ЗГС Держ можлива відмова.
- Відсутність активної гри на сервері - відмова.
- Присутність порушень за останніх 2 місяці (критичних порушень протягом всього часу) - відмова.

Термін розгляду заявок 15.08.2026.
Звертаємо увагу:
співбесіда відбувається лише в офіційному Discord каналі UKRAINE GTA.

Міша Азамов

З-L ДКВС
Реєстрування
27 Вер 2025
Дописи
53
Реакції
18
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: Міша Азамов 1047
2. Ваш ігровий рівень: 28
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Досвіду на посаді Лідера не було. Був досвід на посаді Зам Лідера УЗ На даний момент займаю посаду заступника лідера ДКВС.
6.Чи готові Ви підтвердити Ваш вік Так
7. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Мар’ян
8. Ваш справжній вік: 24
9. Місто, в якому живете: BRNO
10. Ваш юзернейм в Telegram: @No1ykrak1
11. Ваш юзернейм в Discord: noykrak
12. Які у вас є ідеї для фракції: Проводити Треніровки-Лекції, Розвивати РП, Взаємодіяти з іншими держструктурам,Змінити Сестему Підвищення,Создати нові підрозділ.
13. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Оскільки я адекватний відповедальний вмію працювати в команді також маю бажання розвивати фракцію.
14. Посилання на схвалену Role Play біографію: тут
15. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тут

Макcим Сокол

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
393
Реакції
673
Бали
153
1786299905863.png

1. Ваш ігровий NickName:Максим Сокол
2. Ваш ігровий рівень:11
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Саме Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Саме Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Був Розповім на Обзвоні Але був у ДКВС Генералом Полковником
6.Чи готові Ви підтвердити Ваш вік Якщо буде потрібно то так
7. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Сокол
8. Ваш справжній вік:16
9. Місто, в якому живете:Скажу на Обзвоні
10. Ваш юзернейм в Telegram:mad:Maksym_Sokol
11. Ваш юзернейм в Discord:
maxim_sokol2010
12. Які у вас є ідеї для фракції:

Основні напрямки розвитку ДКВС

1. Змінити систему підвищення по службі, щоб вона була справедливою та зрозумілою для всіх співробітників.

2. Регулярно проводити цікаві РП, МП та ГРП, щоб співробітникам було цікавіше грати та працювати.

3. Більше часу приділяти особовому складу, допомагати співробітникам та підтримувати їх у службі.

4. Проводити естафети, командні змагання, заходи та тренування для розвитку командної роботи.

5. Частіше проводити різні RP-ситуації, щоб співробітники отримували більше досвіду.

6. Посилити дисципліну серед молодшого складу та слідкувати за дотриманням субординації, статуту і правил ДКВС.

7. Преміювати найактивніших співробітників за хорошу роботу, участь у заходах та допомогу підрозділу.

8. Регулярно проводити атестації, щоб перевіряти знання та навички співробітників.

9. Відбирати найкращих та найактивніших співробітників до спеціальних підрозділів за їхньою роботою, дисципліною та активністю.

10. Запровадити Нічний караул, під час якого співробітники будуть стежити за порядком та охороняти установи в нічний час.

11. Частіше проводити тренування зі стрільби, тактики, конвоювання та роботи в команді.

12. Посилити охорону установ ДКВС, збільшити кількість чергувань та постійно слідкувати за порядком на території.

13. Чітко розподілити співробітників між підрозділами та установами ДКВС, щоб усім було зручно працювати.

14. Частіше проводити лекції про статут, субординацію, правила ДКВС, конвоювання та правильні дії під час служби.

15. Створити сильний, дружній та дисциплінований колектив ДКВС, де кожен співробітник матиме бажання працювати та розвиватися.

13. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Адекватний,Дружній,Стресостійкій,,Готовий працювати на благо фракції
14. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць
15. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Тиць

Останнє редагування:
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
14
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Костя Попович
2. Ваш ігровий рівень: 23
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Не було
6.Чи готові Ви підтвердити Ваш вік Так
7. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сьомик Костя
8. Ваш справжній вік: 13 скоро 14 ( прошу виключення )
9. Місто, в якому живете: Liberec ( Чехія )
10. Ваш юзернейм в Telegram: @vadim15011
11. Ваш юзернейм в Discord: kostia0103993
12. Які у вас є ідеї для фракції: Якщо я встану на посаду Лідера ДКВС то я зроблю першим це:
Створю якісний та красивий форум ДКВС, на якому буде зручно знаходити всю необхідну інформацію та ознайомлюватися з правилами.
Розроблю цікаву систему підвищення. Завдання будуть не надто легкими, але й не надмірно складними — вони мають бути збалансованими, цікавими та мотивувати особовий склад до подальшого розвитку.
Почну активніше співпрацювати з іншими фракціями за допомогою проведення спільних тренувань. Наприклад: штурм будівель, штурм окопів, страйкбол, рольові тренування та інші спільні заходи.
Почну приділяти більше уваги молодшому складу. Насамперед розповідатиму новим співробітникам про основні правила ДКВС, пояснюватиму, де можна знайти та вивчити необхідну інформацію, а також допомагатиму їм правильно виконувати завдання для отримання підвищення.
13. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я рахую себе дуже активним, відповідальним, стриманим, не агресивним та добрим Лідером ДКВС і вважаю що я буду дуже добре працювати над даною фракцією
14. Посилання на схвалену Role Play біографію: 15. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі