Розглянуто Чік Чік 🤝

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Поручник

Шановний гравець
Реєстрування
9 Січ 2024
Дописи
72
Реакції
36
Бали
23
1. Ваш нікнейм: 17887
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Гром
3. Суть скарги: Доброго вечора шановна Адміністрація, Сьогодні клан ExsideFamQзробив 3 івента по 3кк щоб получити бали для зняття догани, Адміністратор Андрій Гром спочатку розглянув тему "Cистема накопичення балів" Тут, Після чого він передивляється тему і відмовляє і додає назад одну догану та одне попередження. Я написав Адміністратору в лс після чого мені він сказав що не правильно розглянув. Я зайшов на форум подивився попередню тему від "Эдуарда Свириденко" Де було Одобрено накопичення балів з ДС там де видно що спонсор івенту був клан ZEVS.Коли клан ExsideFamQ подав з дс то він відмовив, Прошу переглянути теми від клана ExsideFamQ а саме "Система накопичення балів" також "Система Доган | Попереджень кланів" Так як мені здається це предвзяте відношення до клану. Дякую за розуміння!ВНІМАТЕЛЬНО ПОДИВИСЬ ЩО ПРИКРІПЛЕНО ДО СКАРГИ ЦЕ НЕ НОРМАЛЬНО ШО ЧИКІЕВ ОДНОМУ СХВАЛЮЄ А НАМ НЕ БУДЕ
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут 1 Тут 2 Тут 3
5. Дата порушення: 17:05:2026

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,700
Реакції
539
Бали
253
Вітаю.

Як ГС неоф та безпосередньо людина, яка відповідає за слідкуючу адміністрацію надам відповідь щодо цього:
Починаючи з вчорашнього дня, всі заявки які були подані з 17.05 розглядаються відповідно до критерій, прописаних у описі самого завдання для нарахування балів.

Відповідно починаючи з вчорашнього дня заявки на спонсортво мають бути подані з скріншотами з гри, де буде видно час, дата та сервер.
Заявка клану ZEVS так само була перерозглянута, як і ваша заявка.

Очікуйте розгляду ГА / ЗГА

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,799
Реакції
2,015
Бали
253
Вітаю, щодо цієї ситуації я надавав уже відповідь в Discord Вашому співкланівцю, а також в попередній скарзі. Також система балів була переглянута та змінена. На скріншотах не було видно сервера, дати, часу із гри, згідно правил подачі це є основним критерієм для начислення балів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі