Вова Хаймер
Генерал ДКВС Західна Україна
- Реєстрування
- 28 Гру 2023
- Дописи
- 86
- Реакції
- 57
- Бали
- 73
- Нікнейм гравця: Стас Гонта
- Особистий нікнейм: Вова Хаймер
- Суть скарги: вітаю даний гравець Стас Гонта признався що він чітер він на центральному ринку стріляв у людей нажаль у мене відео доказів немає але є фото де він в чат написав шо він чітер, я кликав адмінів через рапорт писав що на центральному ринку стріляють і щоб вони проконтролювали, адміни тепнулись і просто зникли потім я знов кличу ніхто не відповідає а людина Стас Гонта продовжував стріляти у людей я вважаю що адміністратори повинні взятися за роботу тому що коли реально треба допомога то їх немає а коли не треба допомоги то вони є і Микола Ткач адміністратор видав мені покарання мут на 30 хв за те що адміни не відповідали і вони прилетіли до якогось іншого гравця і я написав що на центральному ринку чітко з ніком Стас Гонта і мені за це видали 30 хв муту я вважаю що гравець чітерить на проекті і він ходив просто доставав зброю і у всіх стріляв я наприклад не можу так зробити я витягаю зброю і вона зникає прошу прослідкувати за даним гравцем тому що мені не вдалось з адмінами договоритись як ви бачите можливо ви мені поможете я просто хотів помогти бо гравець навіть мені хворобу набив нище кидаю фото де він писав в чат що він чітер
- Докази (скріншот/відео):Тик
- Дата порушення: сьогодні