Відмовлено Чітер на центральному ринку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Хаймер

Генерал ДКВС Західна Україна
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
86
Реакції
57
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Стас Гонта
  2. Особистий нікнейм: Вова Хаймер
  3. Суть скарги: вітаю даний гравець Стас Гонта признався що він чітер він на центральному ринку стріляв у людей нажаль у мене відео доказів немає але є фото де він в чат написав шо він чітер, я кликав адмінів через рапорт писав що на центральному ринку стріляють і щоб вони проконтролювали, адміни тепнулись і просто зникли потім я знов кличу ніхто не відповідає а людина Стас Гонта продовжував стріляти у людей я вважаю що адміністратори повинні взятися за роботу тому що коли реально треба допомога то їх немає а коли не треба допомоги то вони є і Микола Ткач адміністратор видав мені покарання мут на 30 хв за те що адміни не відповідали і вони прилетіли до якогось іншого гравця і я написав що на центральному ринку чітко з ніком Стас Гонта і мені за це видали 30 хв муту я вважаю що гравець чітерить на проекті і він ходив просто доставав зброю і у всіх стріляв я наприклад не можу так зробити я витягаю зброю і вона зникає прошу прослідкувати за даним гравцем тому що мені не вдалось з адмінами договоритись як ви бачите можливо ви мені поможете я просто хотів помогти бо гравець навіть мені хворобу набив нище кидаю фото де він писав в чат що він чітер
  4. Докази (скріншот/відео):Тик
  5. Дата порушення: сьогодні

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Фото є обрізаним, тобто не видно:

1. Дати й часу ситуації;
2. Сервер на якому відбувається дана ситуація.

Щодо стрільби на жаль у скарзі відсутні докази, що унеможливлює розгляд даної скарги.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі