Розглянуто Чіфую Токугава // Розгляд скарги на користь держ.організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Чіфую Токугава
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт
  3. Суть скарги: Розгляд скарги на користь держ.організацій
    Все частіше і частіше 80% адміністрації 06-го серверу (Подільський край) розглядає скарги гравців з неофіційних організацій на співробітників державних організацій на користь державних організацій. Сьогоднішній випадок не став виключенням. Чесно кажучи я дуже здивований! Зазвичай коли співробітники державних організацій, а особливо керівний склад грубо або опосередковано порушують правила проекту UG - то зазвичай все чим закінчуються такі скарги, це: "зі співробітником/керівником буде проведена сувора бесіда", але як можемо бачити, порушення були, є та явно будуть, через те, що вони відчувають безкарність з боку старшої адміністрації, оскільки порушення систематичні від одних і тих самих співробітників. Як я сказав раніше, сьогоднішній випадок - не є виключенням.
    Ознайомившись зі скаргою гравця на заст.лідера НПУ К (** ТУТ **), мною було виявлено порушення правил проекту UG, які є грубим порушенням, за які декого знімають з своїх посад, а на декого просто закривають очі, що є доказом порушень роботи адміністратора, тому що настільки мені відомо, АДМІНІСТРАТОР - є не зацікавлений персонаж та повинен повноцінно та справедливо розглядати скарги та виносити покарання.
    На даній скарзі адміністратор Чіфую Токугава розглянувши докази виніс наступний вердикт:
    Гравець Ламин Ямаль отримає покаранння за
    5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
    6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів
    Так, можливо гравець дійсно порушив ці правила та тепер він понесе покарання за свої дії, але чому даний адміністратор не розглянув порушеня правил UG з боку полковника НПУ К Віталіка Миколенко, а саме:
    6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
    6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
    Маючи чималий досвід роботи в Державних організаціях, та не працюючи там вже більше 3-х місяців - мені відомо, що в присутності 2+ представників неоф.організацій, які намагаються відбити свого "співклановця" - заборонено просто наїзжати на представників кримінальних угруповань або таранити їх автомобілі задля звільненя проїзду, потрібно викликати підтримку, провести процесуальні дії та довести RP-ситуації до кінця, в протилежному випадку (що ми й бачимо на відео-доказі), полковник НПУ К порушив ще одне правило проекту Ukraine GTA, а саме:
    6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
    Також хочу зауважити, що це вже друге, абсолютно ідентичне порушення з боку даного керівника, на перше з яких адміністрація написала що? Правильно, як я й зауважив вище: "зі співробітником/керівником буде проведена сувора бесіда" (** ТУТ **)
    Ну й найцікавіше за сенсом, але не за значенням. Хотілося б дізнатись, яким чином з часом змінюється регламент розгляду одних порушень, але від різних адміністраторів. Чому під час перебування моєї особи на посту керівника НПУ К, моїх колег, які не мали жодного дисциплінарного стігнення знімали з посади полковника за подібні порушення (23.10.2024 Полковник (нині старший модератор) був знятий з посади полковника отримавши WARN по причині:
    "Порушення правил проекту UG: 6.38 Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Варн / Бан до 10 днів"
    за стрільбу з автомобілю в неможливих для цього умовах (** ТУТ **)), а теперішній полковник Віталік Миколенко за порушення цього ж самого правила проекту UG не отримав взагалі нічого (** ТУТ ** + ** ТУТ **) + порушеня правил державних організацій 2.41
    2.41. NonRP стрільба із-за керма - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин
    А оскільки гравець цілеспрямовано знав, що вийшовши з автомобілю, та тримаючи іншого гравця в кайданках він не зміг би дати бій представникам кримінальних угруповуванням, можемо зробити висновок, що використання багоюзу було цілеспрямованим.
    Упереджене ставлення, неуважність, некомпетентність, причину обирати саме вам!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1) ** ТУТ ** - перше порушення згідно РП-відігравань
    2) ** ТУТ ** + ** ТУТ **- друге (сьогоднішнє) порушення згідно РП-відігравань [тайм-код на відео: 00:08 - 00:45]
    3) DB - [тайм-код: 00:08 - 00:45]
    4) 6.38 (UG rule) + 2.41 (GOV rule) - [тайм-код: 00:55-01:10]
  5. Дата походження: 27.01.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі