Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоЧіфую Токугава // Розгляд скарги на користь держ.організацій
Суть скарги: Розгляд скарги на користь держ.організацій
Все частіше і частіше 80% адміністрації 06-го серверу (Подільський край) розглядає скарги гравців з неофіційних організацій на співробітників державних організацій на користь державних організацій. Сьогоднішній випадок не став виключенням. Чесно кажучи я дуже здивований! Зазвичай коли співробітники державних організацій, а особливо керівний склад грубо або опосередковано порушують правила проекту UG - то зазвичай все чим закінчуються такі скарги, це: "зі співробітником/керівником буде проведена сувора бесіда", але як можемо бачити, порушення були, є та явно будуть, через те, що вони відчувають безкарність з боку старшої адміністрації, оскільки порушення систематичні від одних і тих самих співробітників. Як я сказав раніше, сьогоднішній випадок - не є виключенням.
Ознайомившись зі скаргою гравця на заст.лідера НПУ К (** ТУТ **), мною було виявлено порушення правил проекту UG, які є грубим порушенням, за які декого знімають з своїх посад, а на декого просто закривають очі, що є доказом порушень роботи адміністратора, тому що настільки мені відомо, АДМІНІСТРАТОР - є не зацікавлений персонаж та повинен повноцінно та справедливо розглядати скарги та виносити покарання.
На даній скарзі адміністратор Чіфую Токугава розглянувши докази виніс наступний вердикт:
Гравець Ламин Ямаль отримає покаранння за
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів
Так, можливо гравець дійсно порушив ці правила та тепер він понесе покарання за свої дії, але чому даний адміністратор не розглянув порушеня правил UG з боку полковника НПУ К Віталіка Миколенко, а саме:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Маючи чималий досвід роботи в Державних організаціях, та не працюючи там вже більше 3-х місяців - мені відомо, що в присутності 2+ представників неоф.організацій, які намагаються відбити свого "співклановця" - заборонено просто наїзжати на представників кримінальних угруповань або таранити їх автомобілі задля звільненя проїзду, потрібно викликати підтримку, провести процесуальні дії та довести RP-ситуації до кінця, в протилежному випадку (що ми й бачимо на відео-доказі), полковник НПУ К порушив ще одне правило проекту Ukraine GTA, а саме:
6.27."Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Також хочу зауважити, що це вже друге, абсолютно ідентичне порушення з боку даного керівника, на перше з яких адміністрація написала що? Правильно, як я й зауважив вище: "зі співробітником/керівником буде проведена сувора бесіда" (** ТУТ **)
Ну й найцікавіше за сенсом, але не за значенням. Хотілося б дізнатись, яким чином з часом змінюється регламент розгляду одних порушень, але від різних адміністраторів. Чому під час перебування моєї особи на посту керівника НПУ К, моїх колег, які не мали жодного дисциплінарного стігнення знімали з посади полковника за подібні порушення (23.10.2024 Полковник (нині старший модератор) був знятий з посади полковника отримавши WARN по причині:
"Порушення правил проекту UG: 6.38 Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Варн / Бан до 10 днів"
за стрільбу з автомобілю в неможливих для цього умовах (** ТУТ **)), а теперішній полковник Віталік Миколенко за порушення цього ж самого правила проекту UG не отримав взагалі нічого (** ТУТ ** + ** ТУТ **) + порушеня правил державних організацій 2.41
2.41. NonRP стрільба із-за керма - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин
А оскільки гравець цілеспрямовано знав, що вийшовши з автомобілю, та тримаючи іншого гравця в кайданках він не зміг би дати бій представникам кримінальних угруповуванням, можемо зробити висновок, що використання багоюзу було цілеспрямованим. Упереджене ставлення, неуважність, некомпетентність, причину обирати саме вам!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1) ** ТУТ ** - перше порушення згідно РП-відігравань
2) ** ТУТ ** + ** ТУТ **- друге (сьогоднішнє) порушення згідно РП-відігравань [тайм-код на відео: 00:08 - 00:45]
3) DB - [тайм-код: 00:08 - 00:45]
4) 6.38 (UG rule) + 2.41 (GOV rule) - [тайм-код: 00:55-01:10]
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.