Відмовлено Шановному ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Прит

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Бер 2024
Дописи
73
Реакції
60
Бали
366
1. Ваш нікнейм та ID:артем Прит 118634
2. Нікнейм адміністратора:Конор Стоун
3. Суть скарги:
Вітаю шановний Конор Стоун!
Хочу написати щодо своєї кандидатури на полковника,ви мене пропустили,але потім зняли бо побачили вік після скарги,Як Джеррі Ломакін подала скаргу.бо образилась що її не взяли,Також я вчив ці два дні все тут ви просто відхиляєте "Бо не бачили вік" Ну трошки обідно,іі плюс в заявці гравця було вказано що таких виключень ніколи не було, а вони були!Тож прошу допустити мене знову до обзвону,це був перший раз коли мене допустили,в мене вже були дуже великі надії,я уже радів,а тут із-за гравця який завжди мене якось чіпляв та казав шо я в житті не пройду,мене допустили,а вчора взнав таку новину шо зняли з кадитата,тож прошу будь ласка зробити виключення!можливо скаргу гравця ви не так зрозуміли і ви подумали шо я пішов на лідера!І також гравці не заперечували шо ви мені дійсно можете надати змогу цитую "та можливого виключення, якщо воно дійсно було надане."це було написано у скарзі!Тай плюс в історії гри були вже такі виключення!Прошу будь ласка розгляньте ще раз так як я дуже сильно хочу заняти цю посаду,Джеррі Ломакін тільки перед адмінами ангел повірте мені!В історії проекту такі виключення були,тож прошу дати змогу я готовий понести максимальне покарання якщо не виконаю свою роботу!Я розумію вік але якщо чесно я можу знати більше ніж деякі дорослі.
4.Докази порушення:-
5.Дата порушення 10.09.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,504
Реакції
623
Бали
409
Вітаю

У даній ситуації не готовий надати подібне виключення, навіть якщо в минулому були випадки застосування таких виключень.
Рішення не пов'язане зі скаргою іншого гравця. Основною причиною є невідповідність кандидата встановленим вимогам за віком.
Рекомендую спробувати подати свою кандидатуру повторно, коли різниця у віці до встановленого ліміту буде меншою.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі