Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги:Я продовав клан приезжає кінг він каже що я перший кидаю лідера клана потім він гроші я согласився довірився потім я передав лідера потім ми поїхали до банкомата він типо поклав туда гроші потім я йому присилаю в чат номер картки потім він каже щоб я казав йому мій номер картки начав казати номер картки я казав все чітко всі цифри проверял даже все чітко йому сказав цифри картки він присилає типо гроші другому НО він типо каже що переслав людині який типо в оффлайне я йому не повірив я лично вбідився я другу питався скинуть коли він був в оффлайне це не работає потім типо він включає дурочка що не тому скинув що типо напише в тех.пітримку щоб дали назад гроші і потім ми приезжаємо в бункер його крашнуло я дочекався його і він приезждае я йому кажу дай мені лідера ну раз нема грошей ну типо не тому скинув я йому начав казати в мене е борг ві в мене е насправді і потім ми обміняли телеграмом і потім він каже що надо продати клан за 4.000.000 я йому кажу що в мне є людина которий до тебе хотів купити він согласився я йому кажу дай мені лідера типо щоб я гроші отримал він каже типо я виновен дай я тобі дам 3кк мені типо соромно йому я їму кажу бог с тими 3кк просто дай мені лідера щоб я продав клан він каже ні ну ок я подумал побачим що далі буде потім приезжає покупець купляє в нього клан і потім ви связился в телеграм ( коли буде фрапс с телеграмом прислушайтесь бо слабий с звук я с ним спілкувался через в телефон в телеграмме) і потім я спрашиваю скіки в нього гроше він каже 2.7 помойму я кажу бог с тими 200.000 ілі 300.000 я просто не помьятаю він каже ні ну ми поіхали до бу продавати машину він стоіть подбігає людина і купляє машину потім я кажу давай в мене є ЗАЗІК я продам його за вишену цену щоб не плутатись с картками номерами він соглашаеться потім ми біжемо на верх БУ щоб заспавнити ЗАЗІК потім він сідає ми спускаємось в низ і ТИПО в нього КРАШ я кажу де тебе забрати щоб бистріше було він ВКЛЮЧАЄ ДУРОЧКА каже я не знаю мене пісдесили ( ТОЕСТЬ КОЛИ БУНКЕР В ДНІПРІ ПРАКТИЧНО ДАЖЕ Я НЕ ЗНАЮ РІК СТАЖУ НА ГРІ А Я ЙОМУ СКАЗАВ ЩО БУНКЕР В ДНІПРІ ВІН ЗНАЙШОВ ) він каже що підселили я кажу де він каже типо в полтаве типо в харькове потім він каже що типо червоний хрест я поняв в харькови потім їду туда і я вже почти підїзжаю туда він каже коли я вже підїзжаю він КИДАЄ ТРУБКУ потім я йому передзванію він не бере трубу ( ТРУБКУ ВІН НЕ БЕРЕ В ТЕЛЕГРАММІ ПРИСЛУШИВАЙТЕСЬ В НІМАТЕЛЬНО ) все і я решив написати скрагу.
Докази (скріншот/відео):
0:50 Условие 1:10 Передав Лідерку Клана 3:43 Я йому скинув номер картки та сказав все Чітко 5:24 не прийшли гроші 6:25 типо гроші не туда пішли 9:47 доказую тощо мені передал був друг кошті і там показує від кого 14:44 обмінялись Телеграмами і просто він вийшов я поіхав до бункеру потім ві надписав і приїхал в бункер і я перервав фрапс ще буде другий
0:07 і до кінця відео просто ми почали розібратися що це ТИПО ВІН ПЕРЕКАЗАВ ДРУГОЙ ЛИЮДИНІ КОШТИ і предлажил просто віддай лідера і все і розійдемось ві ні
1:00 Він каже Условие 8:11 ему прислали деньги 8:47 ми заходим спілкуватися в ТЕЛЕГРАМ ПРИСЛУШИВАЙТЕСЬ 13:31 він починає продавати машину 15:00 він продав машину 16:03 типо його КРАШ 19:23 Типо говорить коли доідешь дзвони а я вже був рядом подождами макс 42 секунди тяжко) 19:28 Кидає трубку 19:37 я почав йому дзвонити 20:28 не взял трубку значит КИДОК
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.