Макар Мальборо
Козак
- Реєстрування
- 11 Бер 2023
- Дописи
- 60
- Реакції
- 13
- Бали
- 8
1. Нікнейм гравця: Макс Грицан
2. Особистий нікнейм: Макар Мальборо
3. Суть скарги: Я з Макс Грицан договорився про продаж деталей на мій автомобіль, під час відеофіксації було обговорено деталі. У нього на балансі було 1млн гривень з його слів, я йому перевів додатково гроші в сумі 1 750 000 гривень, і я йому продав автомобіль Мерседес G65 за 2 750 000гривень. Він повинен був встановити дві деталі, а саме мотор та шини 4-го рівня, С-класу. Ми поїхали до тюнінг сервісу і він сказав що все встановив, але доїхавши до БУ ринку він сказав, що йому потрібно негайно на роботу до ДСНС(у його словах мені здалося була брехня). Ми приїхали до ДСНС і він почав казати вийди із авто я заїду на стоянку і т.п. але я залишився в авто. Ще декілька разів я йому телефонував, він говорив вже біжу, але вийшов з гри.
Я отримав матеріальні збитки:
Грошові кошти 1 750 000 гривень
Мерседес G65
Деталі:
Type R - Турбонадув - 4-го рівня
Type R - Трансмісія - 4-го рівня
Type R - Чипівка - 4-го рівня
Type R - Гальма - 3-го рівня
Type R - Підвіска - 4-го рівня
Зовнішній тюнінг(бампера, тонування, спойлер, диски, колір авто, колір дисків)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
Через декілька годин я його зустрів та запитав, чи збираеться він мені повертати автомобіль, на що він знову вийшов з гри
5. Дата порушення: 31.03.2023
2. Особистий нікнейм: Макар Мальборо
3. Суть скарги: Я з Макс Грицан договорився про продаж деталей на мій автомобіль, під час відеофіксації було обговорено деталі. У нього на балансі було 1млн гривень з його слів, я йому перевів додатково гроші в сумі 1 750 000 гривень, і я йому продав автомобіль Мерседес G65 за 2 750 000гривень. Він повинен був встановити дві деталі, а саме мотор та шини 4-го рівня, С-класу. Ми поїхали до тюнінг сервісу і він сказав що все встановив, але доїхавши до БУ ринку він сказав, що йому потрібно негайно на роботу до ДСНС(у його словах мені здалося була брехня). Ми приїхали до ДСНС і він почав казати вийди із авто я заїду на стоянку і т.п. але я залишився в авто. Ще декілька разів я йому телефонував, він говорив вже біжу, але вийшов з гри.
Я отримав матеріальні збитки:
Грошові кошти 1 750 000 гривень
Мерседес G65
Деталі:
Type R - Турбонадув - 4-го рівня
Type R - Трансмісія - 4-го рівня
Type R - Чипівка - 4-го рівня
Type R - Гальма - 3-го рівня
Type R - Підвіска - 4-го рівня
Зовнішній тюнінг(бампера, тонування, спойлер, диски, колір авто, колір дисків)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
Останнє редагування: