Відмовлено Шахрайство ая яй

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
174
Реакції
172
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Тім Фокс
2. Нікнейм порушника: Пабло Катанович #32937
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна Адміністраціє!
Нещодавно я придбав клан REIMAN у даного гравця, який на момент продажу перебував на посаді Лідера клану. Усі домовленості щодо купівлі-продажу здійснювалися через Discord. Discord-акаунт гравця: @fastaman92.
Під час обговорення продажу я неодноразово уточнював інформацію щодо стану клану. Гравець запевнив мене, що клан не має жодних доган. Довірившись його словам та не перевіривши цю інформацію самостійно, я здійснив покупку.
Після придбання з’ясувалося, що клан має 2 із 3 доган, про що продавець умисно не повідомив. Вважаю, що такими діями він порушив правило 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна | Бан 30 днів скориставшись моєю неуважністю.
Хоча домовленість відбувалася у Discord, вважаю це офіційним доказом, оскільки на момент угоди гравець був чинним Лідером клану. При реєстрації клану він вказував свій Discord, який використовується як офіційний засіб зв’язку Лідера, тому, на мою думку, він повинен нести відповідальність за свої дії, вчинені через цей акаунт.
Прошу:
* перевірити логи продажу клану;
Клан був куплений за 80кк , 01.07.2026 о 01:40
* перевірити логи отримання доган кланом;
* надати правову оцінку діям гравця;
* у разі підтвердження порушення повернути мені 70%вартості клану, оскільки наявність 2 із 3 доган суттєво знижує його цінність.
Дякую за розгляд скарги.
4. Докази:Тут ,Тут
5. Дата Походження:02.07.2026

Aртем Судаков

Президент Чорноморського Краю
Президент
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
3,474
Реакції
1,263
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

На ваших доказах не видно складеного РП договору

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі