Андрій Майструк
Новий гравець
- Реєстрування
- 3 Січ 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
1. Нікнейм гравця:Рустам Микитенко
2. Особистий нікнейм:Андрій Майструк 69292
3. Клан порушника: SCRXLL
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:так в SUETA
5. Суть скарги я домовився з гравцем про продаж номерів за 350 він сам таку суму за пропонував при умопі що він купляє заз продає мені я ставлю номера і йому продаю машину з номерами але коли я їхав він напмсав що продавать за максималку а інше він докине на відео про докине видно але мого голосу не чутно як я говорив що він має докинуть 245 к а в чаті показать як він писав це неможу він в верх не гортається і після продажу він вийшов з ігрі на відео видно тільки я його пізно включив бо неподумав про даку систему обману сподіваюсь на допомогу і що хотяв 100 тисяч зможуть вернути і що в даних ігри будуть докази що я не брешу
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 00 10 30 27 04 2023
я до цьої людини більше нічого немаю конфлікт закритий
2. Особистий нікнейм:Андрій Майструк 69292
3. Клан порушника: SCRXLL
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:так в SUETA
5. Суть скарги я домовився з гравцем про продаж номерів за 350 він сам таку суму за пропонував при умопі що він купляє заз продає мені я ставлю номера і йому продаю машину з номерами але коли я їхав він напмсав що продавать за максималку а інше він докине на відео про докине видно але мого голосу не чутно як я говорив що він має докинуть 245 к а в чаті показать як він писав це неможу він в верх не гортається і після продажу він вийшов з ігрі на відео видно тільки я його пізно включив бо неподумав про даку систему обману сподіваюсь на допомогу і що хотяв 100 тисяч зможуть вернути і що в даних ігри будуть докази що я не брешу
6. Особисті докази (скриншот/відео):
я до цьої людини більше нічого немаю конфлікт закритий
Останнє редагування: