Відмовлено Шахрайство

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катя Зозуленк

Новий гравець
Реєстрування
23 Кві 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Катя Зозуленко
2. Нікнейм адміністратора: -, нікнейм порушника: Назар Страж
3. Суть скарги: Доброго дня, шановний ГА/ЗГА. У мене з квартири викрав гравець речі, це видбулось 23.04.2026 десь після 5 ранку +- 5-7 ранку, можете переглянути будь ласка, викрав речі на мою думку гравець "Назар Страж". Він мені каже що цього не було та мені бреше, я йому довірилась, підселила в квартиру, а він так зробив. Я знаю що це був він, но він не зізнається цьому.
Судячі з правила 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом. Якщо він винен, то поверніть мені будь ласка речі, зазделегіть велике вам дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Перевірьте по логам. Там повинно бути.
5. Дата порушення: 23.04.2026 Десь 5.00 - 7.00 ранку
6. докази

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Шафа доступна для всіх мешканців квартири,

підселивши людину ви повинні розуміти що він зможе звідти шось брати

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі