В очікуванні Шеврони для ЗСУ,НПУ,СБУ....ДЛЯ ВСІХ

Юджин Уайт

(Пішов з проекту)
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
44
Реакції
47
Бали
21
Пропоную додати можливість наліплювати шеврон на персонажа,як аксесуар.Може бути, що це неможливо через концепцію самої гри,але ідею хочу додати!

зробити декілька базових аксесуарів-шевронів для службовців,щоб вони могли його одягати в залежності від підрозділу та самої роботи,але замість того, щоб шеврон працював,як аксесуар(в плані,буде рухатись в залежності від осі та скелета персонажа)(шеврон буде буквально приліплений до скелета персонажа)
Я вважаю,що є шанс спробувати таку механіку
1700430535626.png

_________________________________________________________________________________________________________________

АБООООО
Як по іншому реалізувати таку механіку, якщо ж все таки це неможливо???
1700430750020.png

Зробити простіше! А саме - по принципу футболок(Розробити декілька однакових персонажей,але які будуть відлічатися самим шевроном!) і ось вам система шевронів і гравець сможе під час зміни змінити свою форму,як скін ,тим самим змінити шеврон!.Мені здаєтся - це геніально.
Ідеї самих шевронів
Ось декілька ідей шевронів для держ.служб:
ЗСУ
1700431042055.png

СБУ
1700431125997.png

НПУ
1700431097876.png

ДКВС
1700431170479.png

ДСНС
1700431187134.png

СТАВТЕ ЛАЙК ТА КОМЕНТАР,ЩОБ ІДЕЯ ЗДІЙСНИЛАСЬ!

Astrall

ExizeFamQ <3
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
292
Реакції
291
Бали
66
Пропоную додати можливість наліплювати шеврон на персонажа,як аксесуар.Може бути, що це неможливо через концепцію самої гри,але ідею хочу додати!

зробити декілька базових аксесуарів-шевронів для службовців,щоб вони могли його одягати в залежності від підрозділу та самої роботи,але замість того, щоб шеврон працював,як аксесуар(в плані,буде рухатись в залежності від осі та скелета персонажа)(шеврон буде буквально приліплений до скелета персонажа)
Я вважаю,що є шанс спробувати таку механіку
Переглянути вкладення 143062
_________________________________________________________________________________________________________________

АБООООО
Як по іншому реалізувати таку механіку, якщо ж все таки це неможливо???Переглянути вкладення 143065

Зробити простіше! А саме - по принципу футболок(Розробити декілька однакових персонажей,але які будуть відлічатися самим шевроном!) і ось вам система шевронів і гравець сможе під час зміни змінити свою форму,як скін ,тим самим змінити шеврон!.Мені здаєтся - це геніально.
Ідеї самих шевронів
Ось декілька ідей шевронів для держ.служб:
Підтримую!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі