Юджин Уайт
(Пішов з проекту)
- Реєстрування
- 14 Бер 2023
- Дописи
- 44
- Реакції
- 47
- Бали
- 21
Пропоную додати можливість наліплювати шеврон на персонажа,як аксесуар.Може бути, що це неможливо через концепцію самої гри,але ідею хочу додати!
зробити декілька базових аксесуарів-шевронів для службовців,щоб вони могли його одягати в залежності від підрозділу та самої роботи,але замість того, щоб шеврон працював,як аксесуар(в плані,буде рухатись в залежності від осі та скелета персонажа)(шеврон буде буквально приліплений до скелета персонажа)
Я вважаю,що є шанс спробувати таку механіку
_________________________________________________________________________________________________________________
АБООООО
Як по іншому реалізувати таку механіку, якщо ж все таки це неможливо???
Зробити простіше! А саме - по принципу футболок(Розробити декілька однакових персонажей,але які будуть відлічатися самим шевроном!) і ось вам система шевронів і гравець сможе під час зміни змінити свою форму,як скін ,тим самим змінити шеврон!.Мені здаєтся - це геніально.
Ідеї самих шевронів
Ось декілька ідей шевронів для держ.служб:
зробити декілька базових аксесуарів-шевронів для службовців,щоб вони могли його одягати в залежності від підрозділу та самої роботи,але замість того, щоб шеврон працював,як аксесуар(в плані,буде рухатись в залежності від осі та скелета персонажа)(шеврон буде буквально приліплений до скелета персонажа)
Я вважаю,що є шанс спробувати таку механіку
_________________________________________________________________________________________________________________
АБООООО
Як по іншому реалізувати таку механіку, якщо ж все таки це неможливо???
Зробити простіше! А саме - по принципу футболок(Розробити декілька однакових персонажей,але які будуть відлічатися самим шевроном!) і ось вам система шевронів і гравець сможе під час зміни змінити свою форму,як скін ,тим самим змінити шеврон!.Мені здаєтся - це геніально.
Ідеї самих шевронів
Ось декілька ідей шевронів для держ.служб:
ЗСУ
СБУ
НПУ
ДКВС
ДСНС
СТАВТЕ ЛАЙК ТА КОМЕНТАР,ЩОБ ІДЕЯ ЗДІЙСНИЛАСЬ!
СБУ
НПУ
ДКВС
ДСНС
СТАВТЕ ЛАЙК ТА КОМЕНТАР,ЩОБ ІДЕЯ ЗДІЙСНИЛАСЬ!