В очікуванні Шеврони для ЗСУ,НПУ,СБУ....ДЛЯ ВСІХ

Юджин Уайт

(Пішов з проекту)
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
44
Реакції
47
Бали
21
Пропоную додати можливість наліплювати шеврон на персонажа,як аксесуар.Може бути, що це неможливо через концепцію самої гри,але ідею хочу додати!

зробити декілька базових аксесуарів-шевронів для службовців,щоб вони могли його одягати в залежності від підрозділу та самої роботи,але замість того, щоб шеврон працював,як аксесуар(в плані,буде рухатись в залежності від осі та скелета персонажа)(шеврон буде буквально приліплений до скелета персонажа)
Я вважаю,що є шанс спробувати таку механіку
1700430535626.png

_________________________________________________________________________________________________________________

АБООООО
Як по іншому реалізувати таку механіку, якщо ж все таки це неможливо???
1700430750020.png

Зробити простіше! А саме - по принципу футболок(Розробити декілька однакових персонажей,але які будуть відлічатися самим шевроном!) і ось вам система шевронів і гравець сможе під час зміни змінити свою форму,як скін ,тим самим змінити шеврон!.Мені здаєтся - це геніально.
Ідеї самих шевронів
Ось декілька ідей шевронів для держ.служб:
ЗСУ
1700431042055.png

СБУ
1700431125997.png

НПУ
1700431097876.png

ДКВС
1700431170479.png

ДСНС
1700431187134.png

СТАВТЕ ЛАЙК ТА КОМЕНТАР,ЩОБ ІДЕЯ ЗДІЙСНИЛАСЬ!

Андрій_Коновалець

Заступник міського голови Міської ради м. Дніпро
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
78
Реакції
14
Бали
31
ти мій хейтер чи по приколу усюди пишеш проти??
Ні, особисто до Вас я нічого не маю.
Я висловлюю свою думку, і не вважаю що на проекті потрібен скін клоуна, сталкера чи іншого протигаза.

Відповідь надана в повному обсязі, дякую за увагу!

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
444
Реакції
667
Бали
153
Пропоную додати можливість наліплювати шеврон на персонажа,як аксесуар.Може бути, що це неможливо через концепцію самої гри,але ідею хочу додати!

зробити декілька базових аксесуарів-шевронів для службовців,щоб вони могли його одягати в залежності від підрозділу та самої роботи,але замість того, щоб шеврон працював,як аксесуар(в плані,буде рухатись в залежності від осі та скелета персонажа)(шеврон буде буквально приліплений до скелета персонажа)
Я вважаю,що є шанс спробувати таку механіку
Переглянути вкладення 143062
_________________________________________________________________________________________________________________

АБООООО
Як по іншому реалізувати таку механіку, якщо ж все таки це неможливо???Переглянути вкладення 143065

Зробити простіше! А саме - по принципу футболок(Розробити декілька однакових персонажей,але які будуть відлічатися самим шевроном!) і ось вам система шевронів і гравець сможе під час зміни змінити свою форму,як скін ,тим самим змінити шеврон!.Мені здаєтся - це геніально.
Ідеї самих шевронів
Ось декілька ідей шевронів для держ.служб:
За

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі