Відмовлено Шелби| Некомпетентний адміністратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
108
Реакції
197
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Шелбі
Особистий нікнейм: Психо Астрид
Суть скарги: Данний адміністратор не бачив повної ситуації та видає покарання DM. По-перше ми усі були соклановці , ми просто гралися між собою . Один соклановець відкрив по нашій машині вогонь , вбив водія соклановця , а тоді вже я відкрила вогонь і вбила свого друга/соклановця. Адміністратор не бачивши повної ситуації видає покарання. Ми клановці - це перше. Друге, якщо б ми і не були соклановцями, то як адміністратор склідкував за гравцями , якщо по нам відкрили вогонь , вбили мого водія , а потім вже я вбила ту людину. Якщо адміністратор починаю дивитися за гравцями не з повної ситуації , то не треба видавати покарання. Ще раз повторю , якщо адміністратором дивився би повну ситуацію , то він був повинен видати покарання іншому гравцю, якщо вже по правилам серверу. Прошу , щоб адміністратор надав докази Старшої адмінстрації та ви все самі побачите, або не побачите.
Докази(скріншот/відео):тик
Дата:03.07.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
ВІтаю.
Адміністратор надав докази, де видно як ви вбили людину, на проекті немає такого поняття чи пункту правил, "бавились" чи тому подібне, даний адміністратор розцінив ситуацію та видав покарання "компетентно"
Зачинено!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі