Роберт Верховний
Ветеран | Центральна Україна [01]
- Реєстрування
- 13 Лип 2024
- Дописи
- 279
- Реакції
- 140
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Геральд Шелбі
- Особистий нікнейм: Тобі Кедман
- Суть скарги: Я знаходився в своєму гаражі, зробивши всі необхідні справи вийшов з гаража та пішов на дорогу викликавши таксі стояв афк та очікував прибуття. Помітивши що в мене віднімається хп я вийшов з афк та побачив неадеквата який стояв тулив мого персонажа. У відповідь я дістав зброю і дав відсіч нападнику зрозумівши що він вже падає забіг на територію де розташований мій гараж де він вдало був покараний кулями Даний адміністратор о 15:40 який втрутився в ситуацію та бачивши що порушник забігає в зз що заборонено правилами хоча даний адміністратор наврядче знає що ухід в зз заборонений знехтувавши правилами та навмисно проігнорувавши всю ситуацію видав покарання яке він знає та думає що вірне поясніть даному неадекватному адміністратору що ситуація має бути повна і покарання має бути відповідно до обох учасників порушення хоча він мав відкинути одразу того щура за ухід в зз чим спровокував гравця а саме мого персонажа на порушення правил що також передбачено Загальними правилами як провокація до порушення!
Дані дії являються неадекватними для представників проєкту, мій персонаж зазнав збитків із-за дій не компетентного адміністратора зірвавши зустріч з клієнтом для грошової згоди у розмірі понад 50млн. грн. Компенсацію з рахунків адміністратора виплатити, навмисно зірвав справу та втрутився з своєю лише думкою також розглядається зговір групи осіб саме з порушником Інформація достовірна оскільки на репорти АДМІНІСТРАЦІЯ не відповідає за 1 хвилину що являється обгрунтованим підтвердженням про спрямовані дії зговору, видати відповідне покарання у вигляді догани! За виявлений зговір халатне відношення до Загальних правил та втручання з вкористанням адмін прав звільнити з ЧСП! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Запит відео у адміністратора який має понести відповідальність!
- Дата походження: 05.11
Останнє редагування: