Схвалено Шелбі / Використання адмін прав/ втручання та перекручування ситуації на свій розсуд!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Геральд Шелбі
  2. Особистий нікнейм: Тобі Кедман
  3. Суть скарги: Я знаходився в своєму гаражі, зробивши всі необхідні справи вийшов з гаража та пішов на дорогу викликавши таксі стояв афк та очікував прибуття. Помітивши що в мене віднімається хп я вийшов з афк та побачив неадеквата який стояв тулив мого персонажа. У відповідь я дістав зброю і дав відсіч нападнику зрозумівши що він вже падає забіг на територію де розташований мій гараж де він вдало був покараний кулями Даний адміністратор о 15:40 який втрутився в ситуацію та бачивши що порушник забігає в зз що заборонено правилами хоча даний адміністратор наврядче знає що ухід в зз заборонений знехтувавши правилами та навмисно проігнорувавши всю ситуацію видав покарання яке він знає та думає що вірне поясніть даному неадекватному адміністратору що ситуація має бути повна і покарання має бути відповідно до обох учасників порушення хоча він мав відкинути одразу того щура за ухід в зз чим спровокував гравця а саме мого персонажа на порушення правил що також передбачено Загальними правилами як провокація до порушення!
    Дані дії являються неадекватними для представників проєкту, мій персонаж зазнав збитків із-за дій не компетентного адміністратора зірвавши зустріч з клієнтом для грошової згоди у розмірі понад 50млн. грн. Компенсацію з рахунків адміністратора виплатити, навмисно зірвав справу та втрутився з своєю лише думкою також розглядається зговір групи осіб саме з порушником Інформація достовірна оскільки на репорти АДМІНІСТРАЦІЯ не відповідає за 1 хвилину що являється обгрунтованим підтвердженням про спрямовані дії зговору, видати відповідне покарання у вигляді догани! За виявлений зговір халатне відношення до Загальних правил та втручання з вкористанням адмін прав звільнити з ЧСП!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Запит відео у адміністратора який має понести відповідальність!
  5. Дата походження: 05.11

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Перевіривши докази від адміністратора, було чітко видно, як Ви - цілеспрямовано порушували правила UKRAINE GTA. Гравець навіть не давав Вам відсіч. Ви зайшли в ЗЗ та почали стріляти по людині, яка навіть не тримали зброю в рука. Покарання видано вірно. Адміністрація не винувата. На поточний момент, на сервері спостерігається велика кількість репортів, адміністрація не в змозі, поки що, надавати відповідь за дуже короткий термін. Ми працюємо, над тим, щоб, підвищити кількість адміністраторів в мережі та їх активність.
Але порушення є чітким, з Вашого боку.
Не порушуйте більше. Приємної гри на UKRAINE GTA!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі