В очікуванні Шлюби

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю, шановні читачі!

Звертаюсь в першу чергу до команди технічних розробників та небайдужих гравців!

Мова піде саме за шлюби та
взаємодію між партнерами.

Загалом шлюбні можливості

Хочеться звернути вашу увагу на те, що придбати весільний набір можна як за віртуальну валюту, так і за донат,

але розлучитись можна лише за донат валюту.
Беремо для прикладу. Пара одружилась за віртуальну валюту 750.000 грн та вона має з анімацій лише поцілунки, бюджетні скіни, навіть не весільні. Після одруження вони побачили, що анімації нові з оновлення лише за преміум весілля і стає питання тоді розлучатись, а виходить, що розлучитись за 1.600 донатної валюти, тобто пара в тотальному мінусі. Є два шляхи:
  1. Зробити розлучення за віртуальну валюту для пар, які одружились за неї ж, наприклад в розмірі 1.500.000 грн та залишити все, як є
  2. Залишити розлучення за донат, але додати навіть до бюджетного весілля нові анімації з оновлення та якісь НАБЛИЖЕНІ скіни до весільних, бо те, що є зараз, вибачаюсь, - повна дурня
Приклади скінів для бюджетного весілля:
1720494291071.png
1720494306592.png

Спільний автопарк

Пари мене зрозуміють. Коли береш авто свого партнера, то через 15 хвилин воно пропадає, бо в ньому немає власника авто. І дуже не зручно виходить, коли воно пропадає по серед дороги та поблизу немає парковки. Також, якщо можна користуватись авто свого партнера, то додайте наступні можливості:
  1. Користуватись багажником авто партнера
  2. Можливість розблоковувати авто партнера
Слоти
Слоти для авто і так на вагу золота, а при одруженні вони навіть об'єднуються. Тобто до одруження наприклад в нього був котедж - 8 слотів, а в неї квартира - 3 слоти, і нехай всі вони заповнені. Після одруження вона не зможе заспавнити з мітки його машини так як немає слотів в неї більше трьох, він також не зможе на місці спавну біля житла спавнити її машини, бо в нього всі слоти зайняті. Також ситуація, яка в мене 8 слотів у мене та 8 слотів в нього, ми маємо по 4 машини, коли обидва у грі, то неможливо придбати собі машину, бо вільних слотів немає.
Пропозиція: зробити таким чином, щоб слоти додавались, а не об'єднувались
Донат весілля
Як на мене, то для донат весілля можна додати ще більш цікавостей, наприклад
1720497444722.png
можливість для молодят самостійно собі зробити весільний наряд, для цього в магазині одягу можна поставити NPC, наприклад Андре Тан - український дизайнер. У молодят буде можливість в нього замовити за віртуальну валюту ексклюзивний одяг для весілля навела в таблиці 1.

Таблиця 1
Для Чоловіка
Для Жінки
Сорочку та Колір сорочки
Макіяж(тіні, брови, губи)
Піджак та Колір піджаку/ або його відсутність
Сукня та її колір
Брюки та Колір брюк
Фата та її колір
Туфлі та їх колір
Туфлі та їх колір
Капелюх/зачіска та колір волосся
Аксесуари в руки/на тіло
Аксесуари в руки/на тіло
Зачіска та колір волосся
Аксесуари на одяг
Аксесуар на одяг

Спільний аксесуар
Як на мене, то буде гарною ідеєю створити якісь парні подружні аксесуари, як для прикладу кільце. Це заохочить гравців одружуватись.
Стара система

Повернути стару систему, коли подружжя менше ніж 100 метрів поруч, то отримують на 20% більше досвіду

Ідей багато, але основне тут вказано, якщо в когось є якість доповнення, то залюбки коментарі special for you!

Останнє редагування:

Артем Дарк

Пенсія ГС Неоф | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
1,003
Реакції
387
Бали
223
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
9
Реакції
12
Бали
6
Пані Мері, ваші ідеї цілком реалістичні. Особливо перша і друга частина. Стосовно третьої, весільні наряди то це технічно не реально. Як ви бачите в грі відсутні можливості змінювати колір одягу і аксесуарів для скінів. Вони ідуть стандартно запрограмовані, тобто не змінні. На скільки мені відомо то навіть скриптовим способом не можливо змінювати колір скінів тож це не реально. Єдиний вийняток...це можна було б розділити частину тіла на торс ноги і взуття, і для них розробити окремий одяг. Про те через відсутність плагіна зміни форми обєктів вони виглядатимуть незмінно, не будуть згинатись в ліктях і колінах, так само як зараз аксесуари. Тож на жаль це не реально. Як мінімум найближчі пару років. Про те я з вами згоден, унікальний одяг це було б дуже класним введенням. Навіть маючи одинакове обличчя можна обирати колір розмір і вид одягу.

Кейт Туман ♕

Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Пані Мері, ваші ідеї цілком реалістичні. Особливо перша і друга частина. Стосовно третьої, весільні наряди то це технічно не реально. Як ви бачите в грі відсутні можливості змінювати колір одягу і аксесуарів для скінів. Вони ідуть стандартно запрограмовані, тобто не змінні. На скільки мені відомо то навіть скриптовим способом не можливо змінювати колір скінів тож це не реально. Єдиний вийняток...це можна було б розділити частину тіла на торс ноги і взуття, і для них розробити окремий одяг. Про те через відсутність плагіна зміни форми обєктів вони виглядатимуть незмінно, не будуть згинатись в ліктях і колінах, так само як зараз аксесуари. Тож на жаль це не реально. Як мінімум найближчі пару років. Про те я з вами згоден, унікальний одяг це було б дуже класним введенням. Навіть маючи одинакове обличчя можна обирати колір розмір і вид одягу.
Дякую за ваш коментар! Просто оскільки Ukraine GTA розробляється на платформі GTA5, то такий функціонал повинен бути обов'язковим, бо на інших проєктах цієї ж платформи така функція вже існує

Єгор Шелбі ꑭ

Ветеран служби цивільного захисту І 04
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
913
Реакції
913
Бали
153
Хороша ідея для донат весілля за карбованців більш буде цікавіше придбати цей набір та розлучення за віртуальну валюту теж хороша ідея!
Мій голос - ЗА!

Кейт Туман ♕

Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Перезалив!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі