Розглянуто Шон Джонсон масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Рудий

СБУ роботает
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
22
Реакції
23
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Кирило Рудий [225689]

2. Нікнейм порушника: Шон Джонсон [227322]

3. Суть скарги:

Патрулюючи містом гравець Шон Джансон створював аварійні ситуації та провокував мене, після чого моє авто вийшло з ладу, він на мене направив зброю і почав вимагати щоб я направився до ГУ СБУ, наказавши йти пішки, та направив зброю. Коли я йшов до ГУ він мене обзивав (Тайм код 4:50 ), потів погшрожував зброєю хоча в руках її не тримав знаходячить в інтер'єрі та ЗЗ (Тайм код8:10 Перетяг РП), почав відігрувати не повністю зняття відеозаписів (Тайм код9:30 Нон РП), потім відіграв ніби дістав якийсь наказ про генераза і знищив його(Тайм код14:30 Перетяг РП) вісля чого під видуманою зброєю в інтер'єрі (по факту не було в руках її) почав заставляти мене казати принизливі слова на адресу генерала(Тайм код 16:24 Принизливе ставлення + провокація)
Також прошу звернути увагу на його скаргу там де він вводить в оману адміністрацію так як він уйшов в АФК від переслідування

4. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
Тайм коди:
4:50 - принизливе ставлення + образи + ПГ
8:10 Перетяг РП
9:30 Нон РП
14:30 Перетяг РП
16:24 Принизливе ставлення + провокація
19:00 Перетяг РП

5. Дата порушення: 24.11.2025

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,687
Реакції
555
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець 227322 отримає покарання у вигляді блокування за даними пунктами та за масові порушення та блокування /pban 15
5.21.1. "Перетяг RP ситуації" - Заборонено примушувати до відігравання без згоди інших сторін, навмисно еротичне відігравання, сексизм, відігравання за іншу людину, відігравати речі, які не могли з'явитись у вас з рівного місця. | Мут 30-90 хвилин
Наприклад: кнопка для виклику всіх спец. служб знаходиться у правому взутті, натиснув лівим пальцем ноги.
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин
Приклад: при перевірці документів працівником поліції ви кажете що ви забули права, або залишили дома, або коли гравець відіграв що здійснив пошук по базі за допомогою ваших даних і ви не передали відповідного документа тощо.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі