В очікуванні Штрафи: бути чи не бути..

Альона Кулініч

💕 kitty purr 💕
Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
28
Реакції
47
Бали
23
Здоров'я бажаю ;) сьогодні гравців "порадувало" нове оновлення у вигляді величезних цін на штрафи. Профілактична історія з метою луту грошенят, покращення РП процесу тощо. Проте численна к-ть гравців мають велике незадоволення. І це легко зрозуміти, оскільки, наприклад, я за кілька годин гри злила 500-600к, щоб сплатити штрафи :) умовно кажучи, "покращення" відбувається, проте не там, де дійсно потрібно.
Ця історія має іншу сторону медалі також, оскільки кожен невдалий елемент оновлення - це зменшення інтересу до гри. Також є мала незбіжність: люди збирають на деталі для авто. гроші, які, по суті, вже не сильно й треба. Погравши тиждень, вартість кулових деталей може швидко зрівнятися з цінами на штрафи. І навіщо тоді апгрейдити авто, якщо підеш в мінуса? А відкидати той факт, що багато гравців женуться за автомобілями та вбачають в них (певною мірою) жагою до гри. Це також стосується й мене, яка збирає грошенята на гарненький чипчик, проте тепер качати машину бажання відпадає.
Чим далі - тим більше хочеться плакати, ось така от мораль виходить. Є суттєві плюси та це круто звичайно! Проте є такі мінуси, які можуть ставити хрестик на всьому цьому. Розраби мають свої ідеї та плани, проте слід пам'ятати, що ці ідеї мають мати точки дотику з запитами цільової автидорії.
Дякую за увагу ;)

Ігор Симоненко

Новий гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
2
Реакції
4
Бали
6
Я заробляв гроші,на прикольну,швидку машину,а зараз психанув,й купив Opel Astra,й їзду по 100 км на годину спокійно,а по трасі місцями 220км/на годину. Не бачу сенсу тепер від швидкої машини,вона буде приносити тільки штрафи,які дуже-дуже дорогі

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі