Розглянуто Щире прохання для адміністрації GTA UA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вітя Батер

Новий гравець
Реєстрування
26 Тра 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Вітя Батер
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть звернення:
Доброго вечора, шановна Адміністрація GTA UA.
Насамперед хочу ще раз щиро подякувати Олегу Галицькому, що ви вже пішли мені назустріч і скоротили термін блокування до 31 дня. Я дуже ціную це рішення.
Хочу звернутися до вас з останнім проханням. Якщо це можливо, будь ласка, розгляньте можливість скоротити термін блокування до 14 днів.

Я повністю усвідомив свою помилку, визнаю свою провину і більше ніколи не порушуватиму правила проєкту. Ця ситуація стала для мене дуже серйозним уроком.

Мені дуже подобається грати на GTA UA, і зараз мені справді важко чекати завершення покарання. Щодня мої друзі заходять на сервер, проводять час разом, розповідають про нові події, а я можу лише спостерігати за цим збоку. Дуже хочеться знову повернутися до гри, грати разом із ними та отримувати задоволення від проєкту.:)

Я розумію, що покарання має бути справедливим, і не намагаюся уникнути відповідальності. Я лише щиро прошу вас дати мені можливість повернутися трохи раніше. Якщо ви вирішите не змінювати термін покарання, я з повагою прийму ваше рішення.

Ще раз дякую вам за розуміння, приділений час і можливість звернутися. Дуже сподіваюся на ще один шанс.

З повагою❤️
4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Прикріпив
5.Дата порушення: 23.05.2026

Вкладення

• image.png
    image.png
    144.3 Кб · Перегляди: 9
Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,088
Реакції
2,158
Бали
253
Вітаю, Ви вже отримували відповідь від керівника в попередній скарзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі