Розглянуто Щось нове... Хто автор ідеї?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
302
Реакції
602
Бали
508
1. Ваш нікнейм та ID:
2. Нікнейм адміністратора: Той що кікнув мене з намету о 20:33 20.09.26 та Стефан Дюрант
3. Суть скарги:
Вітаю. Ситуація наступна: я стояла на цр й займала намет. Персонаж був в афк, але я знаходилася рядом біля пк. В якийсь момент звуки ЦР змінилися на звуки вокзалу. Я була здивована, що не чула як мене кличуть, а потім побачила що мене ніхто й не кликав, а просто в чат приходило ось таке повідомлення тут.
Не знаю чи це така нова система перевірки АФК наметів, але по ній можна просто всіх кікати хто перейшов у афк, БО частина людей не читають чат коли стоять афк, а в деяких той чат взагалі скритий налаштуваннями гри. Переглянула правила на форумі щодо перевірки наметів й оновлених правил там не знайшла, тож відповідно перевіряти афк намети адміністратор мав би як і раніше - покликати у голосовий чат протягом 30-40 хв. Якщо адміністратор по якихось своїх причинах не може спілкуватися у голосовому чаті, раххую йому не потрібно вирушати на такий репорт, як перевірка афк намету.
Далі веселіше, я покликала в репорт адміністратора щоб запитати як наразі перевіряються намети, але нажаль не змогла почути від нього відповідь, а наше спілкування нагадувало розмову німого з глухим. Підозрюю саме цей адміністратор кікнув мене з намету. Відповідь він мені не надав, але приємної гри побажав. Тобто безполезний але ввічливий.
Прошу ознайомитися з відеодоказом та розібратися чому так сталося. Також пояснити гравцям чому їх кікають через перевірку на афк в текстовий чат. Відколи змінилися стандарти перевірок? Хто ввів нову систему та чому не попереджено про це гравців в новинах?

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 20.09.2026

Стефан Дюрант

Адміністатор | К-Без Орг | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
286
Реакції
180
Бали
458
Вітаю шановний гравець!
Ви перебували у AFK 11 хвилин під час намету - вас було викликано декілька разів і питалося чи ви тут чи ні - відгуку не було, а в AFK під час намету дозволено бути мінімум до 5 хвилин не більше, тому вас було переміщено на вокзал.
А щодо репорту з вами - під час розмови - вас було покликано два рази з питанням (Що у вас сталося) - відповіді я не почув, тому у такому випадку вам було повідомлено про кінець розмови (Приємної гри).

Дякую за увагу! Очікуйте вердикту від керівництва.

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
793
Реакції
330
Бали
478
Вітаю!

Під час перевірки адміністратор декілька разів надіслав вам повідомлення в чат із текстом «Ви тут?». На такі повідомлення необхідно реагувати, оскільки вони використовуються для перевірки вашої активності. Кожне повідомлення також супроводжується звуковим сповіщенням.
Кожне повідомлення адміністратора фіксується в логах, що дозволяє точно перевірити факт проведення перевірки та те, чи було гравцю поставлено запитання щодо його присутності.
Стосовно того, що адміністратор не надавав вам відповіді під час репорту, з ним буде проведено бесіду щодо відповіді на репорт.

Дякую за звернення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі