Розглянуто Що за інкогніто?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Дла ГА або ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Вікі Альт
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, бачу на клан в якому я є лідером подана скарга від "Свідомої особи" й тут рахую, що гравець який вже має форумний акк вирішив створити новий акк для того щоб подати скаргу інкогнито, а це вже порушення правила форума:

2.6 Заборонено мати кілька форумних акаунтів, зокрема створювати акаунти для обходу блокувань. Позов: Дозволено створювати форумний обліковий запис для апеляції свого покарання якщо немає доступу до облікового запису. Заборонено користуватися кількома обліковцями в одній підмережі, не повідомивши про це адміністрацію. | Бан другого аккаунту

Щодо самої скарги на клан, то згідно нового правила, в клані де більше 20 людей 20+ скарг на форумі протягом тижня. Хоча я вже піднімала питання того, що якщо в клані людей в 4 рази більше то 20+ скарг за тиждень на таку кількість кланівців це надто мало.
    Тому ще раз прошу переглянути це правило, адже наприклад в Сігмі кількість людей постійно від 85 до 110.
    проконтролювати таку кількість просто неможливо.
    Також щодо "
    Цей клан зробив з рп проекту звичайну гру Контр Страйк." хочу зазначити що клан стріляється на своїх системних квадратах, що відмічені жовтим кольором на карті, є обїздна дорога біля СБУ Києва, тож для тих хто хоче бути в світі неофа, але не хоче приймати участі в перестрілках, може нею скористатися. Багато хто ввечері їде туди пострілятися не тільки з Сігми а й інші клани, що не заборонено правилами проекта. На то це й неоф. Але звісно ж є й порушення від нашої сторони за що гравці які порушують отримують покарання відразу від адміністратора чи на форумі, а також особисто від мене сплачуючи штраф в общак клану.
    Дякую за увагу та прошу переглянути правило 20+ скарг для великих кланів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга від свідомої особи
  5. Дата походження: 14.08.2025

Останнє редагування модератором:

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
684
Реакції
515
Бали
153
Як колишній лідер клану Forbes та нинішній модератор, я не погоджуюся з твердженням, що при великій кількості активних учасників клану їх неможливо контролювати.
Під час активної роботи клану Forbes майже ніколи не було більше 10 скарг на форумі. Це стало можливим завдяки внутрішнім штрафам у клані та контролю з боку лідера. Лідер повинен самостійно стежити за дисципліною учасників, а не писати скарги на форум, що його не влаштовує певне правило.
Нагадаю, що коли WarszawFamQ отримав догану за 10 скарг, Віктор Миколайович додав правило:​
Більше 20+ скарг на форумі — для клану, який має від 21 учасника.
На мою думку, це абсолютно адекватне правило, яке не потребує змін. 20 скарг на клан протягом тижня - це вже багато. Якщо згадати стару карту, де було менше території та більше бойових ситуацій, то навіть тоді більшість кланів не набирали 10 скарг за тиждень.
Потрібно не змінювати правила, а ретельніше стежити за учасниками, видаляючи з клану тих, хто найчастіше потрапляє під скарги на форумі.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
Як колишній лідер клану Forbes та нинішній модератор, я не погоджуюся з твердженням, що при великій кількості активних учасників клану їх неможливо контролювати.
Під час активної роботи клану Forbes майже ніколи не було більше 10 скарг на форумі. Це стало можливим завдяки внутрішнім штрафам у клані та контролю з боку лідера. Лідер повинен самостійно стежити за дисципліною учасників, а не писати скарги на форум, що його не влаштовує певне правило.
Нагадаю, що коли WarszawFamQ отримав догану за 10 скарг, Віктор Миколайович додав правило:

На мою думку, це абсолютно адекватне правило, яке не потребує змін. 20 скарг на клан протягом тижня - це вже багато. Якщо згадати стару карту, де було менше території та більше бойових ситуацій, то навіть тоді більшість кланів не набирали 10 скарг за тиждень.
Потрібно не змінювати правила, а ретельніше стежити за учасниками, видаляючи з клану тих, хто найчастіше потрапляє під скарги на форумі.
Акіро ну ти без своїх вставлених 5 копійок не можеш. У вас клан частково з твінків, які заходять на битви, а по карті максимум бігало 20 людей, то вам і 10 скарг багато

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
Нагадаю, що коли WarszawFamQ отримав догану за 10 скарг, Віктор Миколайович додав правило:

У вас доречі й зараз в клані 96 людей, а на карті не афк якщо 10 знайдуться то добре

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
684
Реакції
515
Бали
153
Акіро ну ти без своїх вставлених 5 копійок не можеш. У вас клан частково з твінків, які заходять на битви, а по карті максимум бігало 20 людей, то вам і 10 скарг багато
Я висловив свою думку про данну скаргу! Те що там хтось подав 10 скарг всеодно її отклонять в любому випадку. Незнаючи про клан , питатись щось розказати , то луччее мовчи! А те , що в тебе в клані кожний 2 оскає всі підряд та рідних згадує це типу норм? Наоборот за оск та оск.рідних я би видавав в 2 рази більші покарання чим вони є!

Останнє редагування:

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
Я висловив свою думку про данну скаргу! Те що там хтось подав 10 скарг всеодно її отклонять в любому випадку. Незнаючи про клан , питатись щось розказати , то луччее мовчи! А те , що в тебе в клані кожний 2 оскає всі підряд та рідних згадує це типу норм? Наоборот за оск та оск.рідних я би видавав в 2 рази більші покарання чим вони є!
Про оск рідні я й слова не писала, вважаю це теж неприпустимим. Особисто від мене взагалі ніяких образ в сторону гравців не лунає, що і кланівцям забороняю робити.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Форумний аккаунт гравця було заблоковано за порушення правил форуму, також йому надано усне попередження за спробу зливу клану, з приводу порушень ГС/ЗГС неоф. перевірять обставини та кількість скарг на ваш клан і винесуть рішення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі