Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 226
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: Дла ГА або ЗГА
- Особистий нікнейм: Вікі Альт
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, бачу на клан в якому я є лідером подана скарга від "Свідомої особи" й тут рахую, що гравець який вже має форумний акк вирішив створити новий акк для того щоб подати скаргу інкогнито, а це вже порушення правила форума:
2.6 Заборонено мати кілька форумних акаунтів, зокрема створювати акаунти для обходу блокувань. Позов: Дозволено створювати форумний обліковий запис для апеляції свого покарання якщо немає доступу до облікового запису. Заборонено користуватися кількома обліковцями в одній підмережі, не повідомивши про це адміністрацію. | Бан другого аккаунту
Щодо самої скарги на клан, то згідно нового правила, в клані де більше 20 людей 20+ скарг на форумі протягом тижня. Хоча я вже піднімала питання того, що якщо в клані людей в 4 рази більше то 20+ скарг за тиждень на таку кількість кланівців це надто мало.
Тому ще раз прошу переглянути це правило, адже наприклад в Сігмі кількість людей постійно від 85 до 110.
проконтролювати таку кількість просто неможливо.
Також щодо "Цей клан зробив з рп проекту звичайну гру Контр Страйк." хочу зазначити що клан стріляється на своїх системних квадратах, що відмічені жовтим кольором на карті, є обїздна дорога біля СБУ Києва, тож для тих хто хоче бути в світі неофа, але не хоче приймати участі в перестрілках, може нею скористатися. Багато хто ввечері їде туди пострілятися не тільки з Сігми а й інші клани, що не заборонено правилами проекта. На то це й неоф. Але звісно ж є й порушення від нашої сторони за що гравці які порушують отримують покарання відразу від адміністратора чи на форумі, а також особисто від мене сплачуючи штраф в общак клану.
Дякую за увагу та прошу переглянути правило 20+ скарг для великих кланів. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга від свідомої особи
- Дата походження: 14.08.2025
Останнє редагування модератором: