Розглянуто Юлія Кунчик/ некомпетентиний адміністратор/ для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
195
Реакції
213
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Юлія Кунчик
  2. Особистий нікнейм: Таджима Кензо
  3. Суть скарги: Сьогодні я вам розкажу лише про 4 скарги, які розглянула дана адміністраторка. Всі ці скарги пов'язані зі мною, і мені страшно уявити, скільки ще вона могла винести халатних вироків іншим людям.

1)В цій скаргі була така ситуація: Я приїхав до свого друга, якого прислідували працівники НПУ, і під час розмови я вів себе доволі агресивно. Через це працівник НПУ захотів мене закафать, але я відрив вогонь, після чого двоє працівників НПУ попали в МОЗ. На відео навіть видно, як він каже, що дістав тейзер, але мені пощастило, і я встиг сісти в авто і відбігти. В цій ситуації вона повинна була видати покарання за ПГ, так як було 2 працівників НПУ і нас двоє. Можливо, я помиляюсь, але коли тебе хочуть затримати, це ІС причина для того, щоб відкрити вогонь.

2)В цій скаргі гравцю був виданий мут за слова "У тебе мати ш**ха". Тому і наступну скаргу за МК від цього гравця я писав уже для ГС неоф, так я розумів, що Юлія не може видати нормальне покарання цьому гравцю.

3)В цій скаргі гравець пише про ДМ, хоча сам порушує декілька правил. По-перше, чому я вважаю, що від мене немає порушень? Тому що він збив мій транспортний засіб і заперечував(два рази) це, а також сказав в мою сторону дуже погані слова. Я вважаю, що нормальна людина в житті не скаже таких слів злочинцю, тим більше в такому місці, де можна попрощатися з життям за таке(там не було свідків). Сам гравець, який залив скаргу, порушив 2 правила, а саме РК і ПГ. На моєму відео чітко видно, що він повернувся на місце смерті (він навіть це в скаргі написав), і коли я стріляв, він навіть не тікав, а, навпаки, зупинився.

4)Тут мене почали вбивати на території ЗЗ але через те, що я тікав убили вже не на території ЗЗ і через це гравці не отрмали покарання.

Прошу покарати адміністраторку за таку халатну роботу.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все прикріпив в тексті
    5.Дата походження: 07.02.24

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, на відеодоказах гравця не видно що він порушив правило RK , тому по словам ми не можемо видавати покарання, ми орієнтуємось виключно на наявні докази, якщо у вас є відеофіксація щодо порушення гравцем правила RK напишіть скаргу та його буде покарано, з приводу інших скарг, пункт 4 ми не караємо згідно правила дмзз якщо вас вбили на дорозі, пункт 3 , було встановлено що між вашими кланами відсутня війна, також ви надали докази можливого порушення від гравця у вигляді РК та ПГ, але ви надали їх у скарги на адміністрацію, вам необхідно створити нову скаргу задля розгляду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі