Зачинено Юлія Кунчик / оскарження бану / для ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лучано

Козак
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
51
Реакції
13
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Юлія Кунчик
  2. Особистий нікнейм: Локі Лучано
  3. Суть скарги: на моє ім'я була подана скарга тут, на відео, шановна адміністрація, Ви прекрасно можете побачити як прекрасно відео обрізане і відразу починається з моєї образи, за яку я вибачаюсь перед гравцем і адміністрацією, якщо ви запросите відео в гравця на 20-40 секунд раніше, Ви побачите, які слова були сказані в адрезу мене, моєї мами та моїх друзів. Я розумію, що Ви скарги розглядаєе на свій розсуд, але коли я подавав такі скарги мені просто відмовляли зі словами "коротке відео", "можлива провокація з вашої сторони" і так далі. Чому Ви тут так не запросили, ДОВШЕ відео у гравця???
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ось
  5. Дата походження: 20.01.2024 року.

Я дуже прошу Адміністрацію при зжоровому розумі дивитись на ситуацію. Повсторюсь ще раз, на емоції важко вивезти, гравець за 20-30 секунд раніше образив мене і мою сім'ю. Як би цього не було - образ би в його сторону точно не було. Прошу адекватно ПЕРЕРОЗГЯЛНУТИ скаргу і дати мені розбоокування. Якщо треба - все поясню в діскорду.

Гарного дня!

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, скарга розглянута вірно. Навіть якщо зі сторони іншого гравця була провокація , це не означає, що ви можете ображати цього гравця, та його рідних. Ця скарга відрізняється від вашої скарги тим , що у вашій скарзі рішення адміністрації може помінятися , залежно від того , чи була провокація з вашої сторони. Тут рішення адміністрації ніяк не зміниться , тому що образи в любому випадку заборонені.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі