Розглянуто Юра Борщовський [207063] | Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
258
Реакції
382
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Микола Шевчук [560]
2. Нікнейм порушника: Юра Борщовський [207063]
3. Назва клану порушника: PANTERA
4. Суть скарги:

Ситуація почалась без конфліктів від нас (держ.службовців), ми виконували завдання облаву на центральний ринок, ми очікували поки адміністрація покікає афк намети, в цей час Юра Борщовський
[207063] починає провокувати нас, підбігати, перешкоджати роботі та відігрувати неадекватні висловлювання в команди /me /do. Крім того, це порушення було двічі, після чого почалась погоня за особою, оскільки це є кримінальним порушенням (образа співробітників правоохоронних органів). Проте людина порушила правила Ukraine Gta - ухід в воду під час погоні за нею. Хочу зазначити, від мене в той момент порушення правил ДБ не було, оскільки авто було на вісу (в повітрі) і зажавши тормоз авто не зупинялось, наїхав я ненавмисно. За людиною була погоня у воді 20-30 хвилин, після чого його друг забрав на авто. Після його втечі, "процесуальні дії" не закінчились, та в нас залишилось орієнтування. Згодом, ми його віднайшли, та я віддав наказ співробітникам затримати особу, після чого гравець порушує правила Ukraine Gta - вихід з гри під час затримання. Проте ми не склали руки та знову людину по базі, щоб завершити процесуальні дії, а також для можливого встановлення особи для подальшого відкриття кримінального провадження. В момент, коли намагались затримати, гравець ВКОТРЕ порушив правила Ukraine Gta - вихід з гри під час затримання (навіть якщо по логам буде видно шо він вийняв провод від інтернета, у мене є відкат як він признається що це особисто він вийшов з гри). Знову ж таки хочу пояснити, що від мене порушення правила ДБ не було, тому що мені важливо було знешкодити людину щоб зафіксувати нік + щоб повторно не порушила правила ухід у воду, або не вийшла з гри раніше затримання (поруч була вода, та його персонаж швидше біжить за наших, + одразу сказав "відкат").

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

Доказ №2 (неадекватні висловлювання в команди /me /do)
Доказ №3 (ухід в воду під час погоні)
Доказ №4 (вихід з гри під час затримання)
Доказ №5 (вихід з гри під час затримання)

6. Дата порушення: 10.06.2026
P.s: деякі відео короткі, з метою показання частоту порушення гравця. За необхідності, зможу надати в особисті повідомлення повне відео ситуації, мені приховувати немає що. (На відкаті показував тривалість усього фрапса, можу скинути весь)

Порушення Юра Борщовський [207063] за червень місяць
12.06.2026
11.06.2026
05.06.2026
03.06.2026

Шановні Адміністратори по вердикту цієї скарги,
прошу звернути увагу на частоту порушень даного гравця та прийняти міри, оскільки у гравця за останній період часу дуже багато порушень. Прошу звернути на це увагу, прийняти міри, та видати блокування за надмірне порушення правил Ukraine Gta.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,592
Реакції
1,210
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Юра Борщовський [ID207063] отримує покарання у вигляді варну та мут терміном на 100 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.21. "Неправильне використання /me /do /try" - Заборонено неправильне використання команд /me /do /try. | Мут 30-90 хвилин
6.21.
"Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
6.23.
"Ухід в воду під час погоні" - Заборонено уникати поліцейську погоню за допомогою води. | Деморган до 60 хвилин, при наступному порушенні Варн

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі